Magasinet M!

Sådan laver du hjemmelavede chili cheese tops

Sådan laver du hjemmelavede chili cheese tops

Bendtner var efterfølgende en mand af få ord, men på pressemødet i klubhuset sagde han: 

"Man kan jo undre sig over, hvorfor en af verdens bedste angribere vil bruge tiden i en inferiør liga, men jeg tror på projektet, og så er jeg vild med nattelivet i Nykøbing." 

Claus Meyer, der har selv har været stor fan af klubben i 10 år, var også til stede på pressemødet. Her uddybede investoren og gastronomen valget af Bendtner:

"Når man som den mesterkok, jeg jo uden tvivl er, sætter sig noget for, skal det også gøres fuldt ud. Og vi tror på, at Bendtner er nøglen til den succes, vi gerne ser ske i Nykøbing inden for ganske få år. Målet er Champions League i sæsonen 2019/2020, og med Bendtner i truppen er vi slet ikke i tvivl om, at det kommer til at ske. Det, at vi nu har signet så stor en spiller, kan sammenlignes med at få en Michelin-stjerne." 

Efter Lord i går blev fritstillet i Wolfsburg, har det kun været kontrakten, der har skullet forhandles. Men hvad Bendtner får i løn er en hemmelighed. 

"Jeg kan dog sige så meget, at kontrakten inkluderer, at han kan spise gratis på Almanak, så længe han er tilknyttet klubben," siger Claus Meyer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE