Magasinet M!

Sådan rykker du en skarp tur i solen

Du skal ikke gå ned på udstyret her i det gode vejr, så Mandesager.dk har samlet 6 smarte sager til en sej tur i solen.

Sådan rykker du en skarp tur i solen
SOLAR BIKINI

Hvis du har damen med i solen, kan hun gøre sig lidt nyttig ved at påføre sig en Solar Bikini. Den er nemlig udstyret med solpaneler og en USB-udgang, så du kan oplade dine gadgets, når I ligger og daser. Smart. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, om du kan lokke damen i bikinien, men hun må da også kunne se fordelen ved at have et fuldt opladet batteri.

ANNONCE
Sådan rykker du en skarp tur i solen
THE COOLEST COOLER

Det her er jo rasende godt tænkt. The Coolest Cooler har selvfølgelig et kølerum til dine kolde sager, og du får desuden en blender, der knuser is og hurtigt bikser drinks sammen, Bluetooth-højtaler, holder til mobilen, LED-lys, USB-udgang, holder til bestik, oplukker og selvfølgelig et sæt terrængående hjul til at rulle boksen med rundt i det gode vejr. Multifunktion, når det er bedst.

ANNONCE
Sådan rykker du en skarp tur i solen
STRAND CRAFT V8 WET ROD

Når solen bager, er det svært at slå en tur i bølgerne, og Strand Craft V8 Wet Rod er muligvis det mest blærede vandlegetøj, vi endnu er stødt på. Det er sådan noget, våde drømme er lavet af. Vandscooteren består af et 4,9 meter langt skrog med en køler under sædet til drikkevarerne, en vandtæt boks til bagagen, et komplet lydsystem, GPS-navigation og selvfølgelig en V8'er på 5,7 liter med 300 hestekræfter til at hamre det sejlende kunstværk op på 105 km/t. Smukt.

ANNONCE
Sådan rykker du en skarp tur i solen
FORMAXIOM GRILLO

Du får temmeligt sikkert også brug for en grill i det gode vejr, og formAxiom Grillo er lige til at smide på skulderen og rykke en tur med på stranden eller i parken. Den banker i hvert fald engangsgrillen både på udseende og anvendelighed, fordi grill-parabolen af rustfrit stål bruger et net til at holde flammerne i en sikker højde over for eksempel græs, så du ikke svitser en sort firkant - det er jo grill no-go.

ANNONCE
Sådan rykker du en skarp tur i solen
PICNIC TIME MANHATTAN

Med en Picnic Time Manhattan kan du flexe dine bartender-skills på farten, for den stilede lædertaske har separate isolerede rum til 2 flasker sprut, mens der også er plads til alt tilbehøret i form af glas og bartenderudstyr til at lave drinks. Det er rimeligt seriøst udstyr, hvis du bare ikke kan nøjes med en dåsebajer.

ANNONCE
Sådan rykker du en skarp tur i solen
PIVOTHEAD

Når du alligevel spotter damer fra dit skjul bag solbrillerne, kan de lige så godt skyde video af udsigten på samme tid, og det kan Pivothead. Du kan selv skifte linser i solbrillerne, der fanger video med 1080p med 30 fps eller 720p med 60 fps ved hjælp af kameraet i midten af stellet og gemmer høsten på den indbyggede harddisk på 8 GB. Jeps, det er teknologisk hjælp til den klassiske huske-spiller.

Det var alt herfra til en liret tur i solen, og hvis du stadig mangler noget grej, kan du smutte forbi Mandesager.dk, der er sygt godt dækket ind med seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt