Magasinet M!

Sådan ser GTA V ud i Virtual Reality-mode: Fedt eller ALT for virkeligt?

Jo! Virtual Reality er fremtiden. Men nogle ting bliver simpelthen FOR virkelige med den teknologi.

Sådan ser GTA V ud i Virtual Reality-mode: Fedt eller ALT for virkeligt?

Du har sikkert "moret" dig med at slå uskyldige mennesker ihjel i den action-fyldte og vanvittige Grand Theft Auto-verden. Nu arbejder en VR-udvikler på at skabe en virtual reality-mod til spiilet.. Men øjensynligt virker det lidt for ægte.

Det er i hvert fald, det indtryk man får, når man ser på de første resultater, som VR-udvikler Joseph Delgado har lagt op på YouTube. Delgado selv er også meget ambivalent omkring det. På Reddit skriver han:

"Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om det. Jeg har det forfærdeligt med at lave det her. Du føler dig skyldig. Jeg var lamslået, første gang jeg skød en i mit GTA V VR-setup."

Delgado arbejder med Razer Hydra controllere og Virtual Reality-brillerne Oculus Rift DK2. Hidtil har folk kunnet tage følelsesmæssig afstand fra spillet og har med glæde villet skyde gamle damer i ansigtet i et par timer. Men når du bruger Virtual Reality, kommer du automatisk tættere på dine ugerninger, hvilket med et bliver MEGET mere virkeligt.

Den oprindelige video er desværre blevet pillet af internettet igen, men du kan se klippet i videoen herunder, hvis du hopper 1.08 minutter ind. Du får her også lidt baggrundsinformation om modden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE