Magasinet M!

SEX MED MAD!

Bacon er godt! Bøffer er ummmh! Men til madsex er det åbenbart nogle andre ting, du skal hive ud af køleskabet. I hvert fald, hvis man skal tro Womans læsere.SEX MED MAD!

39 % AF PIGERNE HAR PRØVET AT DYRKE MADSEX MED EN FYR
"Jeg har gjort det flere gange. Både i forbindelse med oralsex og som almindeligt forspil. Vi har brugt flødeboller, sirup, chokolade og flødeskum. Vi har også haft sådan nogle sliktrusser til mig, men det kan ikke anbefales. Av, av, hvor gør det ondt at blive bidt!"
"Vi var ved at lave chokoladeovertrukne jordbær, da jeg besluttede mig for, at det overskydende chokolade ikke skulle gå til spilde. Så jeg begyndte at åbne hans bukser..."
"Flødeskum, smeltet chokolade, chokoladestykker og den slags. Man skal gøre hele kroppen til én stor erogen zone, men ikke lægge noget på penis. Det er meget vigtigt! Alt skal pirres, så han er lige ved at sprænge og har lyst til bare at tage fat i én og gøre det færdigt. Men nej, pirre, pirre!"
"Jeg overraskede ham en dag, da han kom hjem fra arbejde, ved at klæde ham af, give ham bind for øjnene og smøre karamel ud over hans overkrop og længere nede. Jeg havde også købt en proteinbar, som jeg under det hele gav ham en bid af engang imellem. Imens jeg slikkede det hele af, kom det ud over mit ansigt og i hele mit hår. Det var en meget sjov og klistret oplevelse, men ellers rigtig frækt!"

87 % AF PIGERNE MENER, AT MAN SKAL SPISE AF HINANDEN, IKKE KUN HAM
"Jeg synes helt klart, at det skal gå begge veje. Der er ikke noget bedre end at se ham, når han virkelig ikke kan klare mere, fordi det bliver for frækt. Og egentlig også modsat. Den kildrende fornemmelse forneden... Det er helt som at blive forelsket igen!"
"Jeg vil også være med til det sjove. Han slikker/sutter på en helt anden måde, når der er noget, der skal 'gøres rent'. Det bliver knap så blidt."
"Ja, for på den måde kan man pirre hinanden. Det skal aldrig kun være én, der laver alt arbejdet. Nogle gange kan man selvfølgelig godt lave det som en overraskelse, hvor den anden skal forkæles. Her er det bare vigtigt at vide, om modtageren bedst kan lide at få spist mad fra kroppen - eller selv spise den."
"Det kommer an på hvor meget kropsbehåring, fyren har..."
"Man kan også godt spise af manden, men jeg synes hovedsageligt, at det skal være manden, der spiser af kvinden."
"Flødeskum kan gøre blowjob til en lækker dessert."

27 % AF PIGERNE HAR BRUGT MAD TIL AT ONANERE MED
"Jeg har vist nok prøvet både med gulerødder, agurker og bananer. Mest bare for at prøve, for det er faktisk slet ikke særlig lækkert. Det med bananer kan i hvert fald slet ikke anbefales. Bananer har den der hårde dut for enden, og den kan godt kradse lidt. Plus bananer hurtigt bliver bløde."
"Ofte bruger jeg misformede gulerødder - de, som er to-hovedede - for det giver mere tilfredsstillelse. Folk kigger tit mærkeligt på mig, når jeg handler ind, fordi jeg studerer grøntsagerne meget grundigt. Ofte, når jeg har guleroden i missen, tager jeg en agurk, skærer riller i den og stikker den op bag i. Rillerne er for at give lidt mere nydelse."
"Har prøvet med en gulerod. Det var en kold fornøjelse, da den havde været i køleskabet inden."
"Gulerødder og agurker. Guleroden var dog det største hit, da man kunne snitte i den og forme den, som man ville have det."
"Banan: Ikke særlig fedt. Agurk: Skønt med en stor og fast grøntsag. Gulerod: Føles godt, fordi de ikke bare er lige op og ned, men har lidt knolde og sådan."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce