Magasinet M!

Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris

Nu når det alligevel regner, kan du lige så godt sidde derhjemme og game på livet lys. Og selvom der ikke er meget sommer over vejret i øjeblikket, holder Steam alligevel sommerudsalg.

Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris

Det er den tid på året: Steams store sommerudsalg.

Vi har samlet en liste over spil, som vi kan lide. Fælles for dem alle er, at udover, at det er gode spil, så er de sat ned med 50% eller mere, så der er noget at komme efter. Der er masser af gode spil på tilbud, men en del er ikke sat ned med mere end 20-25%. Og så er spørgsmålet, hvor meget man egentlig sparer i forhold til de mange andre spilbutikker på nettet, der stort set altid sælger spil med rabat (og lader dig aktivere dem på Steam efterfølgende).

Se også sidst i artiklen, hvor vi giver et godt tip til, at sikre dig, altid at få den bedste pris.

Men det var spillene, vi kom fra.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Firewatch - 67 kroner

Sat ned med 55%

Et stemningsmættet spil, hvor du spiller Henry, der flygter fra sine problemer og tager et job som brandvagt helt alene i en øde skov på et bjerg i Wyoming. Undervejs bliver du venner med din overordnede Delilah, som du kun er i kontakt med gennem din radio, og som er din eneste kontakt med omverdenen. Det er en ekstra tør sommer i 1989, og da der begynder at ske mystiske ting, må du gå på opdagelse i dine omgivelser og træffe en række valg. Firewatch er ikke et actionspil, men et spil med en prisbelønnet historie, som afgjort er værd at opleve. Specielt til den pris.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Abzu (Deluxe Edition) - 42 kroner

Sat ned med 78%

Abzu er ikke verdens sværeste spil - til gengæld er det et af de flotteste. Det er ren undervands-zen at udforske de forskellige huler, koralrev og oversvømmede templer for langsomt at lukke op for forskellige fiskearter og nye områder. Du svømmer, undersøger og udforsker og udfordringen ligger mest i at lokalisere skjulte områder og skaffe dig adgang til dem. Den smule historie spillet rummer er bevidst mystisk og åbenbares i form af store malerier i de forladte templer, man svømmer rundt i. Men det, der gør Abzu til noget ganske særligt er det fantastiske og stemningsfyldte soundtrack og de levende og forunderlige undervandsområder samt det righoldige dyreliv, der består af alt fra imponerende kæmpestimer af fisk, majestætiske hvaler og en mystisk/mytisk haj. Abzu skal opleves.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Wolfenstein The New Order - 75 kroner

Sat ned med 50%

I en helt anden boldgade finder vi det bedste skydespil, der længe er udkommet. Eller i hvert tilfælde et af de bedste og helt klart i top, hvis man efterlyser historie og udfordringer i solo-delen, og ikke går så meget op i multiplayer. Wolfenstein var det første rigtige 3D-skydespil og denne moderne version tager fast i den simple gamle historie og bygger noget der minder om en sammenhængende og ligefrem medrivende historie op på et skelet, der involverer gigantiske hunderobotnazister. Historien foregår i en alternativ historie, hvor nazisterne vandt Anden Verdenskrig ? og hvis du er ligeglad med alt det, så siger vi bare KÆMPENAZISTROBOTTER og et spilteknisk yderst stramt design. Udvidelsen er sat ned til samme beløb og der er en endnu flottere efterfølger på vej.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Doom - 110 kroner

Sat ned med 50%

Et andet klassisk skydespil er Doom - det har også fået en nyere og flottere version, der afgjort er værd at spille. Den opdaterede grafik er her et af de helt store salgsargumenter, og igen er der tale om et ret stramt designet skydespil, der holder fast i de klassiske dyder og den simple historie om helvede, der er sluppet løs på en base på Mars.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Pinball FX2 - forskellige priser

Sat ned med op til 85%

Er du til klassisk pinball, så er den eneste måde at gøre det bedre end at købe et nyrestaureret bord til stuen Pinball FX2. Grundspillet er gratis men til gengæld så er alle de utrolig mange borde på tilbud. Nogle af dem med helt op til 85% slået af prisen. Vi anbefaler gerne de mange nylavede Star Wars og Marvel-borde, der aldrig har eksisteret fysisk.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Portal 2 - 15 kroner

Sat ned med 90%

Et af de bedste spil nogensinde sat ned med 90% er jo en ren foræring. Hvis du er en af de få, der ikke har spillet dette spil, så er der ikke længere nogen undskyldning. Portal 2 byder på fantastisk historie, en af spilhistoriens mest gennemførte skurke, stor humor og helt fænomenalt skuespil af den Oscarvindende J.K. Simmons og den engelske komiker Stephen Merchant. Og så må vi ikke glemme Ellen McClain, der genoptager rollen som den forstyrrede computer GlaDOS. Alt dette er imponerende nok, men når det så danner rammen om et mysterium, hvor der skal løses gåder i tre dimensioner og spekuleres i fysik for at undslippe spillets mange dødsfælder, så har man samlet set et af verdens bedste spil.

Det første Portal havde en strammere fortalt historie og var naturligt nok mere originalt, men Portal 2 tilgøjer nye mekanismer til selve spillet og skruer historien op til 11.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
South Park: The Stick of Truth - 55 kroner

Sat ned med 75%

Det kan ikke overraske at et South Park spil er sjovt og spækket med latrinær humor. Slet ikke når seriens skabere har været med til at skrive og lægger stemmer til seriens kendte figurer. Men mere overraskende er det, at det faktisk er blevet til et veldesignet klassisk computerrollespil med en fornuftig historie. Her er magi der skal læres, magiske våben, der skal findes, og masser af xp point, der skal indsamles, så man kan forbedre sine karakterer - det hele foregår bare i South Parks absurde univers.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Pillars of Eternity - 135 kroner

Sat ned med 60%

Er du til rollespil men ikke South Park, så har Obsidian også lavet det Kickstartede Pillars of Eternity, der er et stilsikkert retur til de klassiske isometriske rollespil som f.eks. Baldur's gate. Reglerne er ikke længere Dungeons & Dragons og spillet foregår i en original verden, men ellers er mange af de klassiske rollespils-dyder og -klicheer på plads. På godt og ondt. Men har du savnet et spil med kæmpe slag, din egen borg, som du kan udvikle og adskillige hundrede timers rollespil, du kan sænke tænderne i, så tilgiver du nok den lidt tørre historie. Og selv om spillets stil er gammeldags, så er de håndtegnede områder og grafikken tilpasset moderne computere, så det er en fornøjelse at gå på opdagelse i.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Cities: Skylines - 55 kroner

Sat ned med 60%

Savner du Sim City, så er dette finsk udviklede spil den naturlige arvtager. Det er ikke helt så elegant udført som Sim City V, men til gengæld så lykkedes det, hvor det nyeste Sim City fejler eklatant - i selve simulationsdelen. Og så er det ingenlunde grimt - specielt ikke udvidet med årstider og døgnrytmer, der virkelig får dine virtuelle byer til at tage sig flotte ud. Hvis din indre byplanlægger mangeler noget at tage sig til og du ikke helt har turde gå i gang med en helt ny spilserie, så er prisen nu på et niveau, hvor du kan dyppe tæerne uden at risikere meget.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Civilization V - 90 kroner

Sat ned med 90%

Køb Civilization og ALLE udvidelser til under 100 kroner. Det er et tilbud, man ikke kan afslå. Godt nok er det ikke den seneste udgave (den er "kun" sat 40% ned) til gengæld så får du meget mere spil for pengene, når du medregner udvidelsesindholdet og de mange ekstra spilbare nationer og ledere. Civilization er altid bedst efter en række af fejlrettelser og justeringer samt når udvidelserne har bragt endnu mere, man kan foretage sig, ind i spillet. Mens vi venter på, at Civ VI når der til, så er der mange timers underholdning i forgængeren - og hvis du frygter det store skift i måden spillets felter fungerer på (noget der delte anmelderne), så får du nu chance for selv at se, uden at du skal ofre alverden.

ANNONCE
Sommerudsalg: 10 fede spil du kan få netop nu til under halv pris
Og til sidst: Et rigtig godt tip

Hvis du vil være helt sikker på, at et tilbud på Steam rent faktisk er et godt tilbud, så benyt dig af Enhanced Steam i stedet. Det er en version af Steam, der fungerer som en browserudvidelse og giver dig en hel række funktioner, som du dårligt kan leve uden, når du først har prøvet. F.eks. kan det håndtere forskellige ønskelister og vigtigst af alt, så indeholder det en historisk prisoversigt og tjekker selv med andre butikker, så når du overvejer at købe et spil, så kan du altid se, om prisen har været lavere, eller om den er lavere et andet sted.

Leveret af Inputmag.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt