Magasinet M!

Test: Hvilken type gamer er du?

Vil du vide, hvilken gamer-type du er, så kan du tage denne test.

Leveret af Pixel.tv

Når store udgivere som f.eks. EA og Ubisoft går i gang med at udvikle spil, så er spillets indhold og mekanik ikke tilfældig. Udgiverne har et ganske indgående kendskab til adfærd, behov og sociale netværk hos gamerne.

Kendskabet stammer fra akademiske og metodiske studier af os gamere. De to tidligere Ubisoft-ansatte, Nick Yee og Nicolas Ducheneaut, har specialiseret sig i denne type analyse.

LÆS OGSÅ: Spiludgiverne har vokseværk

ANNONCE
Test: Hvilken type gamer er du?

I 2015 dannede de deres eget selskab, Quantic Foundry. Af selskabets hjemmeside fremgår det, at de tilbyder en række konsulentydelser, der inkluderer, hvordan man specifikt designer de spil, gamerne vil have, hvordan man sælger det til dem, og hvordan man tester, om det præcist var det spil, gamerne ville have.

Akademisk analyse
Nick Yee og Nicolas Ducheneaut er PhD-uddannede inden for henholdsvis psykologi og informationsvidenskab. Det er med andre ord analyser på et ret højt akademisk niveau, de to herrer udfører for spilindustrien.

De tilbyder dog også at teste din gamerprofil ganske gratis. Som belønning får du forslag til, hvilke spil der passer til dig.

Du skal dog nok være opmærksom på, at de to mænd bruger din besvarelse til deres fremtidige analysearbejde.

Testen finder du her

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE