Magasinet M!

Toilet-humor

Fyrværkeri, fuldskab og flaskeåbning. Toiletter kan bruges til mange ting. Uden pis - det her er nogle skideskægge videoer

Toilet-humor

Toilettet tager hævn

Toilettet tager hævn

De fleste af os har vist prøvet at falde i søvn på toilettet efter en lang bytur. Hvad, de færreste nok har prøvet, er, at toilettet bliver så træt af at blive brugt som seng, at det går til modangreb.

 

Krudt i kummen

Krudt i kummen

Det kan virke svært underholdende at fyre en raket ned i sit toilet. Indtil man indser, at man har fucket det så gevaldigt op, at man nu er dømt til at stå og og tørre brunt vand op.

ANNONCE

 

Stiv på tønden

Stiv på tønden

Det kan være ret svært at ramme direkte ned i kummen, når man tømmer blæren i en brandert. Specielt hvis man er lige så vissen som denne gut.

 

Skrøbeligt porcelæn

Skrøbeligt porcelæn

Så vil man lige imponere vennerne ved at åbne en flaske vin ved at banke den ned i den hvide telefon. Men hov, hvad er nu det? Vinflasken var vist lidt hårdere, end man lige regnede med...

ANNONCE

 

God skraber

God skraber

Det er en pænt dårlig idé at lægge sig til at sove bag ved toilettet. Men det er dog en endnu værre idé at forsøge at stoppe din ven fra at lade vandet ved at stoppe din hånd ned i toilettet.

Del

Seneste nyt