Magasinet M!

Toyota Corolla GR Sport

Corolla er på vej i sportsligt trim

Auris er ude, Corolla er tilbage.

Det er sandheden allerede fra april måned  hvor de helt nye Corolla-modeller rammer forhandlerne. Fornuftige hybridbiler med fornuftig brændstoføkonomi.

Men Toyota har mere i ærmet. Under motormessen i Geneve  løftede de nemlig sløret for yderligere modeller i programmet: Toyota Corolla GR Sport.

ANNONCE
Toyota Corolla GR Sport

Corolla GR Sport kan fås enten som 5-dørs hatchback eller som stationcar med valget mellem to forskellige hybridmotorer - enten en 1.8-liters hybrid med 122 hestekræfter eller den noget mere kraftfulde 2.0-liters hybrid med 180 hestekræfter.

Fælles for de to hybridudgaver er, at man ikke selv behøver at lade hybridbatteriet op. Det sørger bilen nemlig selv helt automatisk for under kørslen, hvilket gør, at man kan køre på ren el i op til halvdelen af tiden bag rattet.

Særlige sportslige stylingdetaljer

Som udgangspunkt er Corolla GR Sport altid højt udstyret med særlige stylingdetaljer – heriblandt en ny frontgrill med mørk krom finish, specielle underskørter, sideskørter og udstødning. Samtidig får man 18” maskinfaset alufælge, mørktonede bageste sideruder og bagrude, tågeforlygter, LED-forlygter og en særlig dedikeret dynamisk grå lakering samt sort lakeret tag.

Indvendig er Corolla GR Sport udstyret med specielle sportssæder i sort med læderlignende rygbeklædning og mulighed for at opgradere til fuld læderkabine. Sorte og røde syninger på instrumentpanelet, rattet og gearstangen fuldender det sportslige udtryk i kabinen.

Den nye Corolla GR Sport introduceres i Danmark i begyndelsen af 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE