Magasinet M!

Træning har aldrig være sjovere

Var det noget med en iPhone 6 dækket af 24 karat guld eller måske en ond poolstav af rustfrit stål og guld med skarpe blade. Så er der 6 gyldne sager til dig lige her.

Træning har aldrig være sjovere
GOLDGENIE IPHONE 6

Hvis du har besluttet dig for at købe en iPhone 6, er der i forvejen en masse svære valg at træffe, og du kan gøre det endnu sværere ved at kigge på en GoldGenie iPhone 6. Her kan du nemlig få dækket Apples seneste legetøj med et lag 24 karat guld eller platin, og det er sådan noget, der er lidt skørt, men alligevel ret unikt.

ANNONCE
Træning har aldrig være sjovere
BOB-BOOBS

Så er der tunge bryster. Bob-Boobs er kettlebells udformet som et fyldigt forparti, og det burde give rigeligt med motivation til at få løftet skidtet. Vægtene kommer i størrelserne 16, 24 og 32 kg., og du kan vælge brysterne i sort, sølv eller en variant med en overflade af guld, så du kan pumpe som en pimp.

ANNONCE
Træning har aldrig være sjovere
MCDERMOTT INTIMIDATOR

Med en totalvægt på 4,3 kg. og nogle skarpe blade i bunden af køen med et vingefang på 23 cm., er McDermott Intimidator stort set ubrugelig ved bordet - men fuck, hvor ser den ond ud. Køen er sammensat af 46 forskellige dele bestående af rustfrit stål og 24 karat guld, og der er brugt 1.862 arbejdstimer på at gravere staven i hånden. God at spille med? Næh. Sej at se på? Ja for helvede.

ANNONCE
Træning har aldrig være sjovere
24K GOLD EXTREME MOUNTAIN BIKE

Okay, den her cykel er ikke beregnet til at fræse en tur ned til bageren, og det er nok meget godt, for du skal ikke regne med, at den står på sin plads, når du kommer ud med en pose kringler. 24K Gold Extreme Mountain Bike er nemlig belagt med rent guld og 600 sorte diamanter, 500 safirer, en sadel af alligatorskind og kæmpe dæk fra Surly. Det ligner noget fra Pimp My Ride.

ANNONCE
Træning har aldrig være sjovere
BUSTER & PUNCH LIGHT SWITCHES

Det nytter ikke noget, at du har stuen fyldt med designermøbler, hvis detaljerne ikke er i orden, og når det kommer til kontakter og lysdæmpere er Buster & Punch Light Switches håndværk i verdensklasse. Det lammetæver i hvert fald de brunlige kasser, der efterhånden hænger ret mange steder. Her kan du vælge mellem materialer som bronze, messing, stål eller guld, og de er alle sammen CE-mærkede og godkendte til at blive blive installeret i samtlige europæiske hjem.

ANNONCE
Træning har aldrig være sjovere
JAKE PHIPPS SHELL STOOL

Hvis dit hjem er ved at blive overrendt af nipsting, kan du skyde noget mandighed ind i hytten med Jake Phipps Shell Stool. Taburetten ligner nemlig et patronhylster, så det er ekstra ammunition til hytten, og så er du klar til at jage alle de nipsting på flugt.

Så har vi ikke mere, men du kan altid finde en helvedes masse seje sager på Mandesager.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt