Magasinet M!

Verdens grimmeste hunde

Det kræver sin hund at deltage i konkurrencen 'World's Ugliest Dog'...

Verdens grimmeste hunde
Elwood

Elwood, der er en blanding mellem en chihuahua og den hårløse race chinese crested, vandt konkurrencen 'World's Ugliest Dog' i 2007. Elwoods ejer, amerikaneren Karen Quigley, beskriver ham som en hund med stor selvtillid og en stærk tro på egen uimodståelighed. Ægte skønhed kommer som bekendt indefra...

ANNONCE
Verdens grimmeste hunde
Pabst

Pabst vandt 'World's Ugliest Dog'-konkurrencen i 2009. Dommerne var, ikke overraskende, meget imponerede over boxerens overdådige underbid, og den californiske vovse vandt 1600 dollar, en modelkontrakt og et større sortiment af legetøj. Pabst, der i dag er 6 år gammel, er i øvrigt opkaldt efter en amerikansk øl af samme navn.

ANNONCE
Verdens grimmeste hunde
Miss Ellie

Miss Ellie sejrede i kategorien 'grimmeste hund med stamtavle' ved verdensmesterskabet i 2009. Den sporadisk behårede frøken indtjente over 100.000 dollar til velgørenhed i sin levetid, der strakte sig over ikke færre end 17 år. Sidste sommer måtte mediestjernen Ellie dog sige farvel til sin aparte, jordiske krop.

ANNONCE
Verdens grimmeste hunde
Doug

Doug må indtil videre nøjes med titlen som Englands grimmeste hund, men mon ikke han har international klasse? Den tre-årige Pointer tilbragte de første måneder af sit liv på et herberg, men så forelskede April Parker sig hovedløst i ham, og nu bor Doug sammen med familien Parker i byen Doncaster. Halvblinde Doug skal efter sigende være særdeles kærlig og have et dejligt temperament.

ANNONCE
Verdens grimmeste hunde
Munchkin

Mød Munchkin. Denne lille charmør nåede at blive en af de mest prisvindende 'grimme hunde' i sin levetid, der varede fra 2000 til 2009. Buttede Munchkin var et vaskeægte gadekryds af temmelig ubestemmelig herkomst.

Verdens grimmeste hunde
Princess Abby

Et manglende øje, skæve ører og bagben, der er længere end forbenene. Det er nogle af de 'kvaliteter', der sikrede Princess Abby guldet ved sidste års verdensmesterskab for grimme hunde. Den spøjse chihuahua, der i sin tid blev fundet efterladt på gaden, er i dag 5 år gammel.

ANNONCE
Verdens grimmeste hunde
Sam

Du ser lige nu på en sand legende. Sam vandt 'World's Ugliest Dog'-mesterskabet tre år i træk fra 2003 til 2005, og den blinde vovse blev verdenskendt for sit unikke udseende. Sam, der døde som 14-årig i 2005, var i høj grad med til at gøre det årlige verdensmesterskab til en mediebegivenhed.

ANNONCE
Verdens grimmeste hunde
Rascal

Rascal har en særdeles flot stamtavle, når det gælder grimhed. Hans mor, mormor og morfar har nemlig alle vundet konkurrencer i den særprægede disciplin. Den 12-årige hund, der tilhører racen chinese crested, vandt World's Ugliest Dog-titlen tilbage i 2002 og har siden medvirket i fire gyserfilm og utallige tv-programmer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt