Magasinet M!

Verdens stærkeste dreng: Se 10-årig lave push-ups fra flaske

Rumænske Giuliano Stroe er bare 10 år gammel, men er allerede verdensberømt for sin vanvittige styrke. Her kan du se ham hæve sig selv med én arm på spidsen af en vinflaske

Verdens stærkeste dreng: Se 10-årig lave push-ups fra flaske

Glem alt om de øretæveuddelende bodybuildere og skuespillere Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stalone og Shawn Ray. Jo, de er da store, stærke og modbydelige at se på med deres kødfulde knogler og blodårer, der banker.

Men vi har fundet en lille gut på bare 10 rumænske somre, som er mere imponerende end de kendte herrer for oven. Den lille fyr hedder Giuliano Stroe har trods sin unge alder allerede udviklet en ufattelig fysisk styrke og kendes viralt som 'Verdens stærkeste dreng'.

På sin egen YouTube-kanal GiulianoStroeOfficial løfter han alt lige tunge kæder til vanvittige vægte, som vejer langt mere end ham selv.

Nu har han dog fundet på et nyt stærkmandsnummer, som han deler med offentligheden. Denne gang løfter han sig selv i bare én arm fra spidsen af en rødvinsflaske. Stroe formår på ufattelig vis at ligge helt vandret i luften, mens den lille, knoglede arm står helt strakt og roligt under ham.

Se videoen her:

ANNONCE

De mange vægtløft og den seneste kropshævning fra flasken er langt fra rumænerens eneste bedrifter. I 2010 satte Stroe nemlig en vild verdensrekord, da han som den første nogensinde formåede at lave 20 armbøjninger med benene stikkende 90 grader i vejret.

Her stoppede det dog ikke for Stroe. I 2011 kunne han tage det dobbelte antal armbøjninger i den position.

Stroe og hans familie begyndte første gang at lægge videoer op med ham i december 2012. Siden da har han fået næsten 145.000 abonnenter, som online har set hans utrolig styrkeprøver, og de mange videoer er desuden blevet afspillet mere end 38 millioner gange.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce