M!

Vild parkour-dronning genskaber berømte computerspil-stunts i virkeligheden

En vovet og vild kvinde genskaber på magisk vis flere af de utrolige stunts, der laves i det verdensberømte computerspil Mirror's Edge. Se de virkelige stunts her.

Vild parkour-dronning genskaber berømte computerspil-stunts i virkeligheden

De færreste af os tør dårligt nok at tage turen op til 10-meter-vippen. Eller op ad klatrevæggen til vennens polterabend. 

Men der findes en vovehals, der er lidt (meget) vildere end os andre tøsedrenge. Hun (Ja, HUN!) hedder Ambry Nurhayati, er 21 år og lidt af en parkour-dronning. Lige for tiden brillerer hun med en dristig video, hvor hun genskaber diverse hjertebankende og nakkebrækkende stunts fra spil-klassikeren Mirror's Edge. Her bliver der løbet og sprunget rundt på diverse bygninger, mens spillets hovedperson flygter fra totalitære regeringsstyrker.

Ambry Nurhayati genskaber computerspil-stuntsene som en hyldest til den kommende udgivelse af det nye Mirror's Edge-spil, Catalyst, som kan købes den 7. juni.

Lad det være sagt med det samme. Parkour-dronningen sparer ikke på tricksene. Hun klatrer op ad bygninger, glider ned ad broer og tæsker skurkagtige sikkerhedsvagter. De virkelige stunts i videoen foregår i Singapore. Ifølge Unilad tog det en dag at lave videoen, men det tog et par uger at klippe den sammen.

Se den utrolige parkour-dronning i aktion herover.

Del