Magasinet M!

Vilde Hollywood-forvandlinger: Sådan bliver du et brød som Batman

Det kræver hård træning, sund mad og en vilje af stål at blive hakket som Wolverine eller et ordentligt brød som Batman.

Vilde Hollywood-forvandlinger: Sådan bliver du et brød som Batman

Hugh Jackman

Selv uden sine kløer ser Hugh Jackman ganske skræmmende ud i filmen Wolverine. Inden optagelserne blev han da også kørt igennem et hårdt træningsprogram, som skulle øge hans styrke og størrelse, mens fedtprocenten blev holdt på et minimum.

Maden

Hver dag indtog Ulvemanden omkring 6.000 kalorier. Til morgenmad spiste han æg og havregryn, mens de andre måltider kunne bestå af steak med søde kartofler, broccoli eller kylling med brune ris og broccoli.

Træningen

Programmet var bygget op over en fireugers-plan med styrketræning, hvor belastningen hver uge blev øget, mens antallet af gentagelser blev sat ned - indtil uge fire, hvor belastningen blev sat ned, mens antallet af gentagelser blev sat op. På den måde gik han fra 82 kg. til 97,5 kg. - plus kløer og bakkenbarter.

Se også: Så stærk er The Mountain fra Game of Thrones

ANNONCE

Christian Bale

Det er nok ikke helt forkert at kalde Christian Bale for Hollywoods konge af forvandling. Det ene øjeblik spiller han et kosteskaft i The Machinist, og det næste er han en hårdt pumpet Batman. Det kræver dog sin mand at være en superhelt uden superkræfter, så dem måtte Christian Bale selv skabe.

Maden

Batman fulgte en kostplan, hvor hvert måltid indeholdt fedt, protein og kulhydrater i forholdet 1:2:3 og efter devisen om 1,5 gram protein per kilo kropsvægt. Og så spiste han i øvrigt hver tredje time.

Træning

Oven i det brugte han et hav af timer med squat, bænkpres og dødløft. På den måde gik den 183 cm. høje Bale fra 55 kilo til 100 kilo - på bare seks måneder.

Læs også: 9 spørgsmål, folk, der træner, må høre på

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE