Magasinet M!

Vildt trick: Sådan hallucinerer du helt uden stoffer

Tro det eller ej. Det er faktisk muligt at hallucinere i længere tid - helt uden at tage stoffer. Se her, hvordan du kan gøre det.

Vildt trick: Sådan hallucinerer du helt uden stoffer

Nogle mennesker elsker at leve livet i en konstant rus. Andre foretrækker at være i en lalleglad lykketilstand, hvor de ser lyserøde elefanter eller svævende hjerter med kyssemunde.

Nu kan du opleve det sidste. Endda helt uden at køre LSD eller svampe i kæften, så du tripper tre dage i træk og gør omverdenen vanvittig. Testfyrene bag YouTube-kanalen Scam School disker op med et vildt trick, der gør, at du kan hallucinere i flere minutter - eller timer - ad gangen.

Fyrene bruger hallucinationsmetoden Gantzfeld effect. Metoden handler om, at man stimulerer et område i hjernen ved hjælp af lyde, og området forsøger så at fortolke lydene. Og det er her, du begynder at se forunderlige farver og andre ting og sager?

Men for at opnå denne hallucinationseffekt skal du bruge et par simple remedier.

Læs, hvad du skal bruge, herunder, og se en video herover, der viser, hvordan du hallucinerer helt uden stofferne.

For at sætte hallucinationen i gang skal du bruge:

  • Et stykke hvidt papir - gerne klippet ud som et par sovebriller/sovemaske.
  • Tape eller elastikker
  • Et par høretelefoner, som slutter tæt om ørerne.
  • Noget høj lyd - gerne noget TV-støj fra en flimrende skærm, hvor der intet signal er. 

Øvelsen er simpel. Du taper eller sætter masken fast for øjnene med elastikker, så du intet kan se igennem siderne. Og så sætter du høretelefonerne ud over ørerne, skruer op for den øredøvende TV-støj og venter på, at de lyserøde elefanter og flyvende hjerter viser sig. Ja, eller hvad du nu ser i din herlige hallucination. For det er jo ikke nødvendigvis ens, det folk opdager i den uvirkelige lykkeverden.

Held og lykke med dit eget lille forsøg!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE