Magasinet M!

VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Det er ikke kun på banen mange spillere formår at score

VM er sparket i gang, og de fleste drengerøve sidder klistret til skærmen i håbet om god og underholdende fodbold. Er man ikke interesseret i fodbold, men vil langt hellere glo på damer, så bør man se efter de såkaldte WAGs. WAG er et udtryk, som bruges inden for sportsverdenen, og er en forkortelse for Wives and Girlfriends. Det er altså de forskellige spilleres koner og kærester, og når man tjener lige så mange penge, som nogle af spillerne gør, så tiltrækker man også kvinder fra den øverste hylde. Her er et kig på nogle af det forestående VMs Bedste WAGs.
ANNONCE
VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Gerard Pique og Shakira

I de seneste år har Gerard Pique nydt stor succes, både på det spanske landshold, med hvem han både har vundet VM og EM, og på sit klubhold FC Barcelona. I privaten har Pique dog også stor succes, for siden 2010 har han dannet par med den booty-rystende colombianske sangerinde Shakira, der også leverede den officielle VM-sang ”Waka Waka” til slutrunden i Sydafrika for 4 år siden. Sammen har de fået en søn og må siges at være et af de mest celebre par inden for sportsverdenen i øjeblikket.
ANNONCE
VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Iker Casillas og Sara Carbanero

De må kunne noget de spaniere, for Iker Casillas, der er anfører for det spanske landshold, har også scoret sig noget af en lækkerbisken. Real Madrid målmanden er nemlig kærester med den spanske sportsjournalist Sara Carbanero. Gad vide om de fandt sammen gennem et privatinterview? Da Spanien vandt VM 2010 kyssede Casillas Carbanero på åben skærm, selvom hun var på arbejde, en episode som blev kendt i de spanske medier.
ANNONCE
VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Mesut Özil og Mandy Capristo

Selvom Özil førhen er blevet anklaget for at have en playboy-stil med hurtige og lette damer, så har han dog alligevel fundet sammen med sangerinden Mandy Capristo. Capristo er sangerinde i det tyske popband Monrose (and who cares?). Özil, der har haft en blandet første sæson i hans nye klub Arsenal og som mest af alt ligner den menneskelige udgave af Sid fra Ice Age, er blot et af de første beviser på, hvad kendis-faktor og penge har at sige, når kvinderne vælger spillere inden for fodboldverdenen.
ANNONCE
VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Frank Lampard og Christine Bleakly

Englands vice-anfører Frank Lampard har også skudt papegøjen. Den snart forhenværende Chelsea midtbane fylder 36 under VM-slutrunden (hvilket er gammelt i fodbold-regi), men har alligevel scoret den nordiske TV-stjerne Christine Bleakly. De to har nu været forlovet siden 2011 og mon ikke Lampard snart trækker sig tilbage for at hellige sig et liv med TV-skønheden. Der er hvert fald ingen tvivl om at dette er Lampards sidste VM-slutrunde.
ANNONCE
VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Wayne og Coleen Rooney

Penge slår udseende. Sådan er det bare, desværre. De fleste mennesker tænker sikkert trold, Shrek eller en af Malfoys bøf-venner fra Harry Potter, når de hører navnet Wayne Rooney. For selvom Manchester United spilleren og Englands største håb om VM-succes sikkert er en sympatisk og sød fyr, så kommer vi ikke uden om at han ikke er særlig køn. Det er til gengæld hans kone Coleen Rooney, som han har været gift siden 2008 og sammen har de to børn. Så selvom Rooney i øjeblikket hverken nyder stor succes med England eller Manchester United, så kan det ikke være helt skidt at blive trøstet af Coleen Rooney.
ANNONCE
VM's Bedste WAG's [Wives and Girlfriends]

Cristiano Ronaldo og Irina Shayk

Selvom Ronaldo bomber løs på banen med masser af mål for både Real Madrid og Portugal, så er Ballon d’Or vinderens største scoring helt klart modellen Irina Shayk. Russiske Shayk er en anderkendt model som bl.a. har været model i det kendte Sports Illustrated Swimsuit Issue. I 2014 får hun også sin skuespillerdebut, når hun sammen med The Rock medvirker i 2014-udgaven af Herkules. Ronaldo og Shayk har datet siden 2010 og har bl.a. poseret næsten nøgne sammen på forsiden af Vogue. 

Irina Shayk babe-galleri

Se flere billeder af parrene i galleriet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt