Magasinet M!

3 nemme teknikker til at få et permanent større vedhæng i underdrengene

Har du en makker, der mangler et par centimeter?

Hvis du føler, at du gerne vil have en lidt større svaber i underbukserne? Så er der heldigvis hjælp at hente, som ikke involverer heksemedicin eller hjemmestrikkede strækketeknikker.

Der findes nemlig mange forskellige remedier, som kan hjælpe dig med at få lidt mere volumen og længde - vi snakker ikke, at du fra den ene dag til den anden kan forvandle den gamle, rynkede cocktailpølse til en medister, der hænger og svinger i vinduet ved slagteren.

Men alt fra 2-5 centimeter ekstra på kalorius - det skal man ikke spøge med!

Vi har fundet 3 gode bud på, hvordan du kan for lidt vokseværk på den gamle svaber - og de findes i forskellige kategorier:

1) Den midlertidige kæmpepik

En hurtig, nem og utrolig billig løsning på at få en større penis er ved at bruge en penispumpe. Det skal dog understreges, at det er midlertidig - men til gengæld super effektivt og virker på ingen tid.

Pris: 100 kroner - fang den lige her.

2) Større pik i både stiv og slap tilstand

Hvis du gerne bare vil rende rundt med en ordentlig børge 24/7, så skal du have fat i den her. Den giver op mod 30% forlængelse i længden og 19% i omkredsen i både stiv og slap tilstand!

Pris: 1058 kroner - fang den lige her.

3) All-in med 60 procent permament større pik

I den lidt dyrere ende finder vi et kit, som efter sigende er medicinsk dokumenteret til at kunne give dig op til 60 procent større pik. Den giver resultater efter allerede 2-3 måneder.

Pris: 1895 kroner - fang den lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt