Magasinet M!

Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Opdateres løbende


Black Friday. Udsalgsekstravaganzaet der deler vandene i detailbranchen er officielt først fredag den 29. november... Men flere af de danske butikker tyvstarter med Black Week, og så gælder det om at holde sig til. 

Jeg vil forsøge at samle op på de mange læsertips der triller ind i indbakken lige for tiden - og kommer til at opdatere listen her løbende. 

Vi er helt med på, at der både er gode og virkelig dårlige tilbud derude, og et få der er helt fantastiske. 

Men her er en række sager, der er direkte no-brainere, hvis man aldrig vil gå ned på udstyr.. Du kender remsen. 

Opdateret 29/11 - Nyeste gode tilbud, nederst. Ping mig, hvis du falder over noget vanvittigt, som du ikke bare holder for dig selv. 

Første runde:
For de overglade gadget-elskere er der godt nyt, Coolstuff kører nemlig Black Week deals hele ugen. Her finder du blandt andet et skrivebordsudstyr, der er et af de bedre stresstools vi kender:

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Spralla skrivebords-boksebolden er nemlig blevet sat ned med 40% - og koster nu blot latterlige 77 danske kroner. 

Hvis vi fortsætter lidt over i en anden afdeling af segmentet, finder vi panden, der hjælper food-dummies (og alle andre), med at holde alle de hellige elementer til tømmermandsbrunchen adskilt, mens de steger: 

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Her er tale om KitchPro 4-i-1 panden, en non-stick aluminiumspande med fire adaskilte stegerum og stegeriller i midtersegmentet. Den er sat ned fra 299 til 149 ugen ud. 

Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Kreditkort multitoolet er totalt fantastisk og samtidig noget man håber, at man aldrig kommer til at have en praktisk grund, til at bruge... Til andet end at knappe bajere op! Men det koster 12 kroner (sat ned fra 49), og så virker det bare åndssvagt, ikke at snuppe den med til pakkespillet. 

ANNONCE
Shadow of the Tomb Raider i Steelbook Edition til 149 kroner.  - Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd Shadow of the Tomb Raider i Steelbook Edition til 149 kroner.

Nordjyske Coolshop er også med på Black Week, og de seneste år har shoppen, med Jacob Risgaard i spidsen, gjort sig bemærket ved at afholde nogle vanvittige livestreams med masser af suprises og kendis-gæster, i løbet af selve Black Friday. 

Her virker det til, at de bedste tilbud lader vente på sig - og som det ser ud lige nu, er det primært spil er en god deal at hente på i dagene op til. Hvis du ikke har været på Shadow of the Tomb Raider (Anmeldelse) endnu, er det en god underholdning til juleferien. 

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Gamerne hos WebDANES kører også med Black Week, og her er det især gaming-udstyr der er på plakaten. De har over 50% på den solide Steelseries Rival 310 mus, og man kan spare 350 kroner på seneste iteration af Steelseries anmelderroste Arctis headphone. En anden mus her der er værd at give et tjek, er fra Roccat med deres Owl-Eye Sensor. Roccat Kone Pure Owl-Eye er sat ned med 200 kroner til 399. 

Hvis vi er ude i køkkenmaskiner, bliver det straks lidt sværere, at grave de helt fantastiske tilbud. Erfaringer siger, at det er en af de kategorier, der er mindst at hente på, Black Friday. WhiteAway kører en storstilet "Tyvstart", men læg mærke til procenterne, inden du slår til. Hvis du gør. Her giver det nok bedre mening, at holde øje med de slagtilbud, der virkelig skal trække folk ind i butikken, på fredag. 

ANNONCE

HifiKlubben starter allerede deres udsalg torsdag klokken 18.00. Mens priserne ikke offentliggøres før, kan alle produkterne ses i oversigten, og det inkluderer blandt andet Sonos højttalere, NAD-forstærkere, Samsung QLED, Phiilips Ambilight og et væld og lækre headphones. 

Sinfuls Black Friday deals er alle i den frækkere ende, og blandt andet er deres Autoblow, som der har været stor nysgerrighed omkring, blevet sat ned med 450 kroner. 

ASOS kører bare direkte 25% rabat på ALT, frem til 3. december - med den rette kode. Det har de luret ovre på Connery

ANNONCE

Wupti er blandt elektronik-pusherne, der også er hoppet med på Black Week. En scanning i deres Black Friday oversigt, viser at det her giver mening at kigge nærmere på fladskærme (Især Philips lader til, at lade priserne falde). Der er også lidt at hente på et par udvalgte laptops - og så ser det ud til, at de skal have ryddet ud i deres lager af refurbished laptops.

Men det er langt fra alle, der laver en hel uge ud af Black Friday, især de store elektronikbutikker, som vi selv sidder og holder øje med, for at finde et godt tilbud på noget nyt grej (Leder specifikt efter et nyt TV - der skal nemlig sælges ud, inden de nye fancy modller rammer i starten af det nye år). Efter at have scannet lidt rundt, ud over det vi lige har fået proppet ind af brevsprækken (Tak Elgiganten og Power), kan vi se at PC-legenderne hos Proshop lader op til et der sættes igang til midnat, fredag. De er dog blandt dem, der sender tyvstarts-tilbud ud fra deres nyhedsbrev. 

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Razer Blade Stealth

Razer Blade Stealth er sat ned til 7.499 kroner hos Proshop. Det er den mindste model i Razers knivskarpe laptop program, og prisnedsættelsen er klart et godt tilbud - den aktuelle salgspris har lagt på godt 12.000 kroner - i denne variant er det med Core i/ 8665U Processor, 8GB RAM, 256 GB SSD og Intel UHD Graphics 620, som er integreret i Kaby Lake chipsettet. 

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Libratone Zipp 2

Den større af de bærbare højttalere fra danske Libratone har hos AV-Connection ramt sit billigste nypris-leje til dato. Højttaleren er sat ned med 900 kroner, og koster nu 1.499,-. 

Zipp 2 holder på strømmen i op mod 12 timer. Den understøtter Apple AirPlay 2, Alexa stemmeassistent - og kan tilsluttes med både WiFi, Bluetooth, 3.5mm jack eller USB. 

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

FIFA 20 PS4

299 på CDON.dk - Videre forklaring kræves vist ikke. 

Nu 289,- på Coolshop

Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Xbox One Wireless Controller

Den billigste originale Xbox One controller du kan opstøve for penge, er denne special edition Night Ops Camo-variant. Den koster 299 på CDON.dk, et pænt stykke under normalprisen på 549,- kroner. 

ANNONCE
Black Friday 2019 - Gode tilbud til mænd

Billigste PlayStation 4 Controller

Du slipper med 349,- inkl fragt for en lang række af DualShock 4 v2 controlleren til PlayStation 4. v2 controlleren holder strøm i væsentligt længere tid, end den første variant, omkring 14 timer - så en god upgrade, eller tilføjelse til dit eksisterende setup. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce