Magasinet M!

Brug emojis og få mere sex!

Undersøgelse viser, at flere emojis = mere sex, når det kommer til beskeder, som vi sender til det modsatte køn.

Er du single, og vil du gerne have mere action på lagnerne? Og består dine beskeder til dine kvindelige medmennesker udelukkende af ord? Så er det på tide at spice dine chat-beskeder og SMS’er op med de ultra-populære emojis!

Match.coms årlige dating-undersøgelse af singler viser nemlig, at mennesker, der bruger flere emojis i deres beskeder, har et mere aktivt sexliv end de, der holder sig til ”text-only”-versionen.

”Det viser sig, at 54% af emoji-brugerne har haft sex i 2014 sammenlignet med 31% af de, der ikke [bruger emojis],” fortæller Dr. Helen Fisher, biologisk antropolog ved Rutgers University.

Og jo flere emojis, der blev brugt i beskederne, jo mere sex havde de flittige emoji-brugere, hvilket denne graf fra Match.com tydeligt afspejler:

ANNONCE
Brug emojis og få mere sex!

Men flittigt emoji-brug øger ikke kun dine chancer for sex: ”Emoji-brugere har ikke bare mere sex, de går også på flere dates, og de er to gange mere tilbøjelige til at ville blive gift,” fortæller Fisher.

En af grundene til undersøgelsens resultat kan findes i det faktum, at det kan være rigtig svært at aflæse tonen i beskeder kun med tekst – og dét er der sikkert mange fyre i forhold, der kan nikke genkendende til! – og her kommer de smarte emojis ind i billedet, da disse er skabt til at nuancere dine formuleringer, så de rammer lige netop den ønskede tone eller ”emotion” (deraf navnet ”emoji”).

Udover den glædelige nyhed om at flere emojis giver mere ”lucky time”, så viser undersøgelsen fra Match.com også, at vi bruger nogle helt bestemte emojis, når vi søger hed action hos det modsatte køn. Den mest populære her er ”wink”-emojien skarpt efterfulgt af den rødmende emoji og den lidt mere direkte kysse-emoji:

ANNONCE
Match.com - Brug emojis og få mere sex! Match.com

I den anden ende af skalaen finder vi de emojis, som vi helst undgår, når vi tekst-flirter. Her er de mest upopulære den såkaldte ”information desk person”, kyssemunden og selvfølgelig den meget lidt erotiske ”see-no-evil monkey”:

Match.com - Brug emojis og få mere sex! Match.com

Sidst men ikke mindst kiggede undersøgelsen også på de største turn-offs på de sociale medier. Disse er måske ikke svære at tænke sig til, men for en god ordens skyld skal de lige nævnes: overdreven brug af selfies, drama-queen-opførsel på Facebook og at bede sin kæreste om at unfriend’e sin eks.

ANNONCE
Del

Seneste nyt