Magasinet M!

Gladiator 2 kommer til at foregå 25 år efter den originale film

Maximus' eftermæle?

Hvis der er noget, man skal passe rigtig, rigtig meget på med - så er det at pille ved filmklassikere!

Men alligevel har Ridley Scott, som lavede den fantastiske Gladiator tilbage i 2000, valgt 19 år senere at lave en efterfølger til filmen.

Om det bliver noget makværk eller et gudbenådet kapitel på hans CV, vides ikke, men Scott har måske haft en lidt ujævn succesrate det seneste årti.

Nu kan producerne bag filmen endelig fortælle lidt nærmere detaljer om filmen - specifikt hvornår den kommer til at foregå.

Det bliver ca. år 180 evt., hvilket bliver 25 år efter handlingen i den originale film.

Producerne Walter F. Parkes og Laurie MacDonald fortalte på en pressekonference i afsæt i Men in Black: International, at de "arbejder tæt med RIdley Scott på en film, de normalt ikke vil kaste sig ud i, med mindre det føltes helt rigtigt."

Hvordan handlingen udspiller sig vides endnu ikke - men rygterne svirrer omkring, at hovedfokusset måske kunne blive den unge Lucius, som var nevø til den gustne Commodus (Joaquin Phoenix).

Scott nævnte endda tilbage i 2017 under sin presseomtale på Alien: Covenant, at han måske ville hive Crowe tilbage på en eller anden måde - trods hans fatale skæbne i 00'er-filmen.

Uanset hvad, så bliver det spændende at se, hvad det resulterer i!

ANNONCE
Gladiator 2 kommer til at foregå 25 år efter den originale film
Del

Seneste nyt