Magasinet M!

Trailer: Gladiator 2

Jaaaer, Ridley Scott er tilbage i Colosseum

Det er 24 år siden vi først så Ridley Scotts mesterværk Gladiator, og filmen er sidenhen en af dem, der har placeret sig på listen over udødelige klassikere. 24 år senere, er Ridley Scott tilbage ved roret - og traileren til Gladiator 2, den er lige landet! 

I 2ëren er der godt og væld gået lige så længe som i virkelighedens verden, og den nye historie spindes omkring Lucius Verus - sønnen til den romerske kejserinde til Lucilla, sønen, der i første Gladiator blev venner med Maximus Decimus Meridius (Russell Crowe)

Det her er ikke Sparta, men derimod plottet om Roms fald. I hvert fald rekrutteres den knapt så unge prins (Paul Mescal), der nu selv er blevet gladiator af Macrinus (Denzel Washington), der plotter om at få afsat det korrupte romerske styre. 

Connie Nielsen vender tilbage i rollen som Lucilla, og de bærende hovedroller flankeres af et vast bestående af blandt andre Pedro Pascal, Rory MacCann, Joesph Quinn, Peter Mensah og endda Little Britain komikeren Matt Lucas. 

Der er smæk på i den første trailer til Gladiator 2, en perfekt opvarmning til biografpremieren, der falder den 14. november 2024 i de danske biografer. 

ANNONCE
Trailer: Gladiator 2
?si=oxjY3yuA67wgw-n6
Del

Seneste nyt