Magasinet M!

Her er spillereglerne for Netflix and Chill

Guide til filmaften med frynsegoder.Netflix and Chill.

Den perfekte undskyldning for at undgå en akavet, formel date, inden man kan begynde på alt det sjove.

Vi har lavet en lille guide til, hvordan du bedst muligt tackler en filmaften med frynsegoder. 

Foto: Pexels - Her er spillereglerne for Netflix and Chill Foto: Pexels
Foto: Pexels - Her er spillereglerne for Netflix and Chill Foto: Pexels

Hvad er Netflix & Chill?

Et dejligt internetnavn for det setup, hvor man inviterer en kvinde/mand på besøg for at se film - men med lidt bagtanker om, at man i løbet af filmen nok bliver distraheret af hinanden i form af samleje.

Hvordan inviterer man?

Først og fremmest skal der etableres kontakt - hvad enten det er en person på studiet eller arbejdet, som du har et crush på, eller en person på en dating-app.

Det afhænger af, at du står over for den situation, at du skal invitere en person på date - det nervepirrende skridt må du lige klare selv med is i maven.

Skriv til vedkommende eller henvend dig til personen og spørg, om de har lyst til at komme forbi til en filmaften - følg hurtigt op med et par spørgsmål om, hvad vedkommende godt kan lide af film, genrer og serier.

Afslut med at spørge, om I har en aftale den og den dato med den og den film.

Hvis det bliver mødt med et nej - da første date hjemme i dit værelse godt kan være lidt grænseoverskridende - så start med at invitere på en klassisk date på restaurant eller ud og lave noget aktivt - og foreslå så, om I skal afslutte dagen med film og popcorn.

Hvordan skal jeg forberede daten?

Ryd op på værelset, gør rent og generelt tænk over at gøre det komfortabelt på dit værelse, så hun ikke kommer ind til et liderligt teenageværelse eller Quarks grotte.

- Gør det hyggeligt - men no-go på levende lys, da det virker som om, du har tænkt lidt for meget over, at der skal bolles midt i The Office.

- Hav snacks klar - popcorn, frisk frugt og lidt at drikke. Der skal være mulighed for både alkohol såsom vin eller øl og sodvand/vand - så kan du veje stemningen alt efter hendes valg.

- Hav styr på filmen/serien på forhånd - du tager styringen på underholdningen eller giver hende nogle meget få valgmuligheder, så du viser engagement og ‘står for underholdningen’.

- Hav altid kondomer i nærheden - for en sikkerheds skyld. 

ANNONCE
Foto: Pexels - Her er spillereglerne for Netflix and Chill Foto: Pexels

Hvor skal vi se filmen?

I sengen eller sofaen. Sofaen taler for sig selv, men skal I se den i sengen, er det nok en god idé på forhånd at lægge et par puder som ryglæn klar, så man ikke lige skal have en akavet situation med at flytte dyne og lægge sig tæt op af hinanden.

Hvad skal jeg have på?

Du skal ikke have stramtsiddende cowboybukser eller tøj med alt for mange knapper, men på den anden side heller ikke rendyrket sweatpants og løs t-shirt-looket - find en mellemting.

Det handler om flere ting:

- Afslappet tøj signalerer afslappet stemning, så der ikke nødvendigvis dukker den akavede formelle datestemning op.

- Afslappet tøj er nemmere at bevæge sig i og bevæge hænderne i, hvis du er så heldig, at der kommer lidt gramseri på programmet.

- Sørg dog for et par stramme underbukser, så du ikke lige pludselig knejser som sømand midt i en forkert scene, bare fordi dine tanker er på alt andet end filmen.

- Ikke for tung parfume - der er ikke noget mere røvsygt end et værelse eller en person, som føler, de skal overkompensere for lugt ved at drukne sig i duftevand. Specielt ikke, når i forhåbentligt skal sidde tæt.

ANNONCE
Foto: Pexels - Her er spillereglerne for Netflix and Chill Foto: Pexels

Hvad skal vi se?

Du kan tackle underholdningen på to måder.

Den stemningsskabende

Find en god komedie eller feelgood-film, hvor der er en masse øjeblikke med et godt grin, hyggelig atmosfære og rørende øjeblikke - alt fra Get Smart og The Princess Bride til Murder Mystery. På den måde løsner I begge op, kan få et godt grin sammen og kemien kan blomstre.

Den stemningsdræbende

Det bevidste valg om at gøre filmen til andenprioritet på grund af, at den er kedelig. Eksempelvis en tung dokumentar eller måske et drama, der begynder at drukne i retssag - i værste tilfælde bliver i begge grebet af filmen og sidder på kanten af sædet, og ellers er der mulighed for, at opmærksomheden flakker og lander på noget mere lummert.

Hvordan kan jeg vide, om vi skal mere end bare se film?

Etabler i første omgang fysisk kontakt allerede, når vedkommende kommer hjem ind af døren.

Uanset om I har gjort det før eller ej, så giv hende et varmt knus og mærk efter, hvordan vedkommende har det med det.

Solid gengældelse = potentiale til mere end film.

Akavet ‘dans’ eller grin eller akavet stemning - stadig potentiale, men kan være hæmmet af generthed eller at det bare ikke er sådan en aften, du skal forvente.

Sæt dig gerne tæt ved vedkommende, når filmen begynder.

Skulle I af andre årsager sidde lidt langt fra hinanden, så find en undskyldning for at komme tættere på - sig, du lige skal på toilettet eller hent nogle flere snacks, og sæt dig så tættere på, når er er tilbage.

Hvornår skal jeg indlede til nærhed?

Vent minimum 20-30 minutter inde i filmen, før du begynder at vise kærtegn.

Hvordan laver jeg mit move?

Tænk hele tiden på, at det skal være hyggeligt og at I skal komme hinanden ved.

OG husk! Det er jo ikke en bolledate, som du har inviteret på - du har inviteret på en hyggeaften, som kan gå flere veje.

Bevæg dig lidt tættere på vedkommende af og til og se, hvordan vedkommende reagerer - prøv eventuelt med en arm rundt om vedkommende, eller læg din hånd på vedkommendes arm og se, hvordan vedkommende reagerer.

Hvis det ikke bliver gengældt, eller vedkommende flytter sig, så er det nok bare en film-hygge-aften.

Hvis det derimod bliver gengældt, kan du begynde at nusse let og måske trække vedkommende ind til dig i en putte-stilling.

Herefter tager du det store skridt og forsøger øjenkontakt - en god måde at gøre det på, er, hvis din date er en kvinde, eksempelvis at skubbe håret lidt væk fra siden af hendes hoved, da det tit får vedkommende til at vende blikket mod dig.

Mødes dit blik og holdes fast, kan du indlede til et kys - ikke mere end 5-10 sekunder og så tilbage til filmen.

Prøv et par gange mere og gør det længere og længere og begynd at bevæge dine hænder rundt på vedkommendes krop.

Virker vedkommende komfortabel med det og gengælder berøringen, er der gode chancer.

Når du først er nået til det punkt, så har vi tillid til, at du nok skal klare resten selv, makker!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce