Magasinet M!

Serier og film skal du streame i oktober

Efterårets bedste film og serier!

Vi har for alvor ramt efteråret og nu er tiden kommet til at skrue lidt ekstra op for sofahyggen i de mørke aftentimer. Herunder finder du månedens guide til, hvad du skal se på de forskellige streaming-tjenester i oktober!

Serier og film skal du streame i oktober

Underverden 

Fenar Ahmad geniale lille danske krimi-perle med den klassiske goodguy turned bad i nødens stund - en klassisk anti-helte-fortælling, hvor man virkelig formår at hive nogle genretræk i spil på en dansk og overraskende god måde!

Premiere: 1. oktober (Netflix)

ANNONCE

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Selvom Disney måske havde trukket denne franchise lidt for langt ud, da de udvidede den i fireren, så kommer de faktisk tilbage på et ret højt niveau med femmeren. Her har skaberne af Kon-Tiki hevet deres evne til at fortælle historier på havet ind i pirat-universet og fået Sparrow og co. tilbage på en eventyrlig og underholdende rejse!

Premiere: 5. oktober (Netflix)

ANNONCE

The Haunting of Hill House

Netflix' nye gyserserie, som tager hånd om en klassisk roman fra 1959 af samme navn. Mike Flanagan, som tidligere har kreeret Oculus, Hush og Before I Wake, skal instruere serien og kommer til at fokusere på en søskendeflok, som alle er vokset i et mystisk hus. En dag skal de alle tilbage til huset af en bestemt årsag og pludselig kommer barndommens hjemsøgte øjeblikke frem til overfladen igen!

Premiere: 12. oktober (Netflix) 

ANNONCE

Black Panther

Er du klar på at tage et smut tilbage til Wakanda? Origin-historien om T'Challa og den sorte panter fungerer ligeså godt anden gang!

Premiere: 12. oktober (Viaplay)

Making a Murderer (Part II)

Så skal vi tilbage til doku-serien, som for alvor kickstartede folkets passion for true crime. En ny forsvarer skal vende hver en sten i bevismaterialet for måske at få Brendan og Steven Avery ud af fængslet igen. Spændende!

Premiere: 19. oktober (Netflix)

ANNONCE

The Night Comes For Us

Hvis du er til vanvittig kampsportsscener og vild koreografi, så skal du altid kigge Iko Uwais over skulderen - han har lavet nogle af de absolut vildeste fightscenes i The Raid og The Raid: Redemption. Denne gang er han med i en film, hvor man følger et tidligere medlem af en triade-bande - her skal han beskytte en ung udsat pige i problemer samtidig med at han forsøger at slippe væk fra sit miljø. 

Premiere: 19. oktober (Netflix)

ANNONCE

Daredevil (sæson 3)

Tid til et nyt kapitel i Marvels bedste superhelt på seriefronten! Og denne gang bliver endnu mere blodig!

Premiere: 19. oktober (Netflix)

My Dinner with Hervé

Peter Dinklage portrætterer den famøse dværg-skuespiller Herve Villechaize, som du nok kan huske fra Bond-filmen The Man with the Golden Gun over for en journalist spillet af Jamie Donan - her får vi hans livshistorie fortalt, og hvordan han med sit udseende blev brugt lidt som en gimmick i livet.

Premiere: 21. oktober (HBO Nordic)

ANNONCE

Blinded by the Lights

Fordelt på otte afsnit får vi historien om en kokain-dealer, hvis liv smuldrer på syv dage. Serien kigger nærmere på, hvordan han står på toppen af hierarkiet og efterfølgende oplever en kæde af problemer, som pludselig skyller hans liv ud i lokummet.

Premiere: 27. oktober (HBO Nordic)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce