Magasinet M!

Zach Galifianakis gør comeback i Apple TV+ Filmen 'The Beanie Bubble Trouble'

Se traileren til Hangover-komikerens nye film

Zach Galifianakis er tilbage i rampelyset med sin første hovedrolle i en film siden 2016. Det sker på en nostalgisk rejse tilbage til 90'erne i den nye Apple TV+ film 'The Beanie Bubble Trouble'.

Filmen er baseret på Zac Bissonnettes bog "The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute", og udforsker historien bag en af de største legetøjsfænomener nogensinde - Beanie Babies. 

Galifianakis spiller rollen som Ty Warner, en frustreret legetøjssælger, hvis samarbejde med tre kvinder fører til opfindelsen af ??de mest populære legetøj i historien. Filmen er en hyldest til de usungne helte, hvis navne ikke er på Beanie Babies' hjerteformede tags.

ANNONCE
The Beanie Bubble Trouble - Trailer

Galifianakis er bedst kendt for sin rolle i "The Hangover" trilogien og hans mock-talkshow "Between Two Ferns", men siden hans sidste hovedrolle i "Masterminds" fra 2016, har han primært fokuseret på stemmeroller i animationsfilm og hans semi-biografiske tv-serie "Baskets". 

Filmen, der er skrevet af Kristin Gore og co-instrueret af Gore og Damian Kulash Jr., har også Elizabeth Banks, Sarah Snook og Geraldine Viswanathan i de centrale roller. 

'The Beanie Bubble Trouble' kan fra den 28. juli kan filmen streames på Apple TV+.

ANNONCE
Del

Seneste nyt