Magasinet M!

Glamping: Skyd luksuscampingen i gang med dit eget gigantiske kanvas-telt

Seriøst, det her er nærmest den bedste løsning på de varme nætter!

Du har vel hørt om glamping? Konceptet hvor man smækker et kæmpe telt op, og møblerer det med rigtige og komfortable møbler vinder frem, og det er forståeligt nok, i hvert fald hvis man er blevet for magelig til at hugge sig ned på et liggeunderlag i en sovepose, med et telt, hvor man har "loftet" hængende i fjæset. 

Glamping-konceptet handler om at gøre camping mere luksuriøst - og det første element i den rejse, er et telt, der rent faktisk kan understøtte drømmende. 

Her kommer Outlust Glampingteltet ind i billedet. 
Teltet er lavet i en slidstærk kanvasdug, og midten af teltet har en højde på tre meter - hvilket er nok til, at langt de fleste kan stå oprejst i tekstilhytten. 

ANNONCE
Outlust - Glamping: Skyd luksuscampingen i gang med dit eget gigantiske kanvas-telt Outlust

Med god vilje kan man have plads til 10 personer - men hvis det skal være lidt mere luksuriøst, kan man smække et par senge, et bord og en smule opbevaringsmøblering ind i teltet og gøre det til et ekstremt fancy gæsteværelse - eller en løsning, som gør det behageligt, at skulle forsøge sig med lidt nattesøvn, i de varme sommernætter. 

Teltet har estimeret opsætningstid på 15 minutter og måler 5x5x3 meter - det vejer til gengæld også 38 kilo, og er ikke særligt anvendeligt ved temperaturer under 0 grader - så lad nu være med at hive det med på en trekking-tur i vildmarken. Eller send fotos hvis du gør!

ANNONCE
Outlast Glampingtelt

Teltet har en vejledende salgspris på 5.895 kroner og forhandles blandt andet hos Coolstuff.dk.

Del

Seneste nyt

Annonce