Magasinet M!

5 geniale måder at slippe af med tømmermænd - festival style

Intet er værre end at have tømmermænd i et telt. Intet. Og du er måske lige vågnet i dit på Roskilde, hvor festivalen er i fuld gang. Men vi giver dig her fem gode råd til at bekæmpe det uundgåelige.

Tømmermænd er uundgåeligt på en festival, med mindre du holder dig fra alkohol. Så mærkelig regner vi ikke med, du er, og da alle medlemmer af redaktionen er erfarne festivalgængere, har vi stukket hovederne sammen for at komme frem til vores bedste råd imod enhver festivals største udfordring. Du tænker måske, at det er regn, men der tager du grueligt fejl.

Nr. 1: Drik fra aften til morgen

Det er videnskabelig bevist, at det kan hjælpe på dine tømmermænd at drikke en tømmermandsbajer - eller reparationsbajer - morgenen efter. Alle, der har rigtige tømmermænd, ved dog, at det ikke kan lade sig gøre, for ligeså snart øllen rammer tungen, kommer det ud samme vej. 

I stedet for skal du lade være med at gå i seng. Drik lidt mindre end dine venner igennem aftenen og først på natten, og når de går i seng, skal du finde en lejr, hvor der stadig er fest. Her skal du blive natten igennem og frem til formiddagen, hvor du så kan få et par timers hvile. Om aftenen står du op, og da alle dine venner er ved at være fulde, bliver du nødt til at følge trop hurtigt. Her kan vi anbefale, at du lige snupper en shot Fernet Branca først. Så får din mave det godt.

Det virker måske som en hård løsning, men vi kan love, at du aldrig mærker tømmermændene, hvis du følger fremgangsmåden til punkt og prikke. 

BONUSINFO: Hvis du sover igennem dagens varmeste timer, er der større chance for at undgå hovedpine... tror vi.

Nr. 2: Det iskolde fællesbad

Det eneste fredlige tidspunkt på en festival er først på morgenen, og derfor er det også den perfekte tid at pleje dine tømmermænd. De fleste festivaler har et gratis fællesbad, der kun har koldt vand, og selvom det kan føles ubehageligt, så lover vi, at det hjælper. Et medlem af redaktionen har også afsløret, at der er mange piger, der bader topløse først på morgenen, og det kolde vand har også den effekt, at det skjuler din begejstring for udsynet.

Denne fremgangsmåde er meget anderledes fra nr. 1, og vi kan bestemt ikke anbefale, at man forsøger at kombinere dem. Så er du advaret. En anden løsning kan også være at tage et truckerbad i din lejr, hvor du får en af dine venner til at hælde lunkent vand ud over dig. Det hjælper, men så får du ikke fornøjelsen af nøgne piger dog.

BONUSINFO: Væske kan optages igennem huden, så hvis du har det så dårligt, at du ikke kan drikke et glas vand, er dette en alternativ måde at indtage det på.

ANNONCE
5 geniale måder at slippe af med tømmermænd - festival style

Nr. 3: Drik vodka i alt

Igen vil vi læne os af videnskaben, når vi pointerer, at man får færre tømmermænd af at drikke lys sprut. Derfor er vodka særdeles velegnet til festivaler, og det skader heller ikke, at den billigste udgave koster under 80,- kr. Så kan alle vist være med. 

På størstedelen af de danske festivaler er slush-ice let tilgængeligt. Udover den behagelige temperatur, er det brugbart, at smagen er så kraftig, at du nemt kan blande et par centiliter af den russiske kaffe i, uden du bemærker det. Og hvis du konstant er en lille smule påvirket, slår tømmermændene først ind, når festivalen er slut. 

BONUS INFO: Det er sjovt at fylde vodka i en vandflaske og derefter nyde reaktionen, når din ven drikker af det. Vi kan anbefale at optage det. 

Nr. 4: Spis gris

Alkohol bliver optaget langsommere i kroppen, hvis der er fedt til at forbinde det, så hvis du sørger for at spise tre måltider om dagen, mindskes risikoen for tømmermænd. Festivaler er sjældent kulinariske oplevelser - i hvert fald ikke før selve festivalpladsen åbner (onsdag i Roskildes tilfælde) - men hvis du konstant har en promille over to, er det nok ikke et problem. 

Vi ved ikke, om det er videnskabeligt bevist, at bacon afhjælper tømmermænd, men af uforklarlige årsager smager det dobbelt så godt. Og derfor skal du spise dobbelt så meget af det. 

BONUS INFO: Smoothies skulle være så sundt, så sundt, når man har tømmermænd, men hold dig væk fra at lave din egen på festivalen. Det kan kun ende som en ulækker oplevelse. 

ANNONCE
5 geniale måder at slippe af med tømmermænd - festival style

Nr. 5: Ud skal det

Det sidste råd er til de morgener, hvor skaden er sket, og du med det samme ved, at noget skal op. Det eneste problem er, at det kan være en yderst ubehagelig oplevelse, som man for alt i verden vil undgå, selvom man inderst inde ved bedre. Vores råd er nemt at foreslå, men svært at følge, og det er mest til dem, der ikke kan få sig selv til at stikke to fingre i halsen. 

Rådet er simpelt. Find et ledigt festivaltoilet og stik hovedet ind. Tag nogle dybe vejtrækninger, og hvis det ikke virker, så betragt, hvad den seneste gæst har efterladt. Det skal nok få det nødvendige op.

BONUS INFO: Det er virkelig rart bagefter. ..  

ANNONCE
Del

Seneste nyt