Magasinet M!

Sylvester Stallones Tulsa King har fået grønt lys til sæson 2

The General vender tilbage!

Taylor Sheridan har de seneste år været ret så populær på seriefronten med et utal af forskellige serier på SkyShowtime.

Vi snakker Yellowstone, Mayor of Kingstown, Tulsa King og meget andet - og nu er en af hans mest populære serier lige blevet forlænget med en sæson 2.

Vi snakker selvfølgelig Tulsa King, hvor vi har ingen ringere end Sylvester Stallone i front som den næsten afdankede mafiaboss Dwight "The General" Manfredi. 

Første sæson fulgte Dwights løsladelse efter at have siddet bag tremmer i 25 år - han er klar til at træde tilbage i felten, men bliver sendt i eksil i en afsides by Tulsa i Oklahoma. 

Hun finder hurtigt ud af, at hans mafiafamilie måske ikke har hans ryg længere - og som en gammel hund har han stadigvæk et par esser i ærmet.

Han begynder at åbne sin egen lyssky virksomhed i byen og sørger for, at han har et nyt crew, når fortiden kommer og banker på.

Sylvester Stallone løftede nyheden for Tulsa King sæson 2 på sin Instagram, hvor han også bekræftede, at serien vendte tilbage til september.

Tjek det ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt