Magasinet M!

2Pac lever

... og 6 andre vilde konspirationsteorier i musikkens verden.

2Pac lever
Tupac Shakur - Verdens mest succesfulde nulevende rapper

2Pac må uden tvivl være verdens mest produktive rapper. Han har nemlig formået at spytte tæt på 20 albums ud - efter sin 'død'. Nogle tror, han blev skudt ned og dræbt efter en Mike Tyson-kamp tilbage i 1996. Nogle har andre og mere 'interessante' teorier. Således kan vi her afsløre, at Tupac Shakur lever i bedste velgående. Og sådan noget kunne vi aldrig drømme om at proklamere med mindre vi havde skudsikre beviser. Så de kommer her: Blot to måneder efter sin 'død' udkom Makaveli Don Killuminati: The 7 Day Theory. Det er jo i sig selv underligt nok, tænker du. Men det stopper ikke her. The 7 Day Theory referer nemlig til den italienske filosof Niccolò Machiavelli, som skrev om at iscenesætte sin egen død i bogen 'Art of War'. Er det bevis nok? Nej? Så tjek det her:

 

På All Eyes On Me-albummet fra 1996 rapper 2Pac således:

"I heard a rumour I died, murdered in cold blood dramatised

Pictures of me in my final stage you know Mama cried

But that was fiction, some coward got the story twisted

Like I no longer existed, mysteriously missing".

 

'Nuff said'.

 

ANNONCE
2Pac lever
Elvis lever!

Fanatiske Elvis fans har kun hovedrysten til overs for de stakler, der fejlagtigt tror, at 'Kongen' er død. For de ved skam bedre. Fakta er nemlig, at Elvis lever i bedste velgående den dag i dag. Mange fans påstår at have set ham i levende live efter hans "påståede" død i 1977. Dertil skal så også lige nævnes, at Osama Bin Laden blev spottet ved en hæveautomat i Silkeborg kort efter angrebet på World Trade Center.

 

Der findes rigtig mange konspirationsteorier til, hvorfor Elvis skulle have fingeret sin egen død. Vi kigger nærmer på en af de mest farverige af slagsen: Nemlig at Elvis gik under jorden og fik ny identitet med hjælp fra FBI, fordi han skulle vidne mod mafiaen. For at undgå gengældelse fra mafiaen blev han tvunget til at arrangere sin egen død. Og hvor har han så gemt sig i al den tid, tænker du. Elvis var faktisk ikke særlig dum, så han arbejdede i mange år som Elvis-imitator i Las Vegas, hvor det lykkedes ham ikke at vække opsigt i alle de år. Men nu ved du, hvor du kan finde ham.

ANNONCE
2Pac lever
Michael Jackson - Kongen af pop blev bustet på YouTube

25. juni 2011 var det to år siden kongen af pop kradsede af grundet en overdosis piller. Og en lidt for uopmærksom huslæge. Men visse hardcore Michael Jackson-fans ved naturligvis bedre. Og som det var tilfældet med Elvis, findes der også her flere meget interessante teorier. Nogle konspirationsteoretikere mener nemlig at vide, at Michael Jackson døde for mange år siden og blev erstattet af en efterligner, hvilket forklarede hans 'underlige' opførsel i marts 2009, da han skulle promovere 'This Is It'-koncerterne. Og Michael Jackson, som levede isoleret på sin ranch Neverland og var bedste ven med en chimpanse, var jo alt andet end underlig.

 

En anden, men knap så farverig teori, bygger på, at Michael Jackson arrangerede sin egen død grundet en kæmpe gæld på næs(t)en 2 millarder kr. Og kort efter ambulancen kørte den "afdøde" Michael Jackson til hospitalet, florerede der en video på YouTube, hvor man ser Jackson snige sig ud af ambulancen. En video, som senere blev afkræftet som fake, men det stopper naturligvis ikke konspirationsteoretikerne fra at holde fast i deres 'tro'.

 

ANNONCE
2Pac lever
Jim Morrison snød døden - og resten af verden

Jim Morrison blev fundet 3. juli 1971, død af et hjertestop i et badekar i en fremlejet lejlighed i Paris. Eller gjorde han? For ingen så Jim Morrisons lig. Hverken Morrisons nærmeste venner eller familie. Og hvorfor ikke? Jim Morrisons personlige læge, Dr. Derwin, stillede spørgsmålstegn ved Morrisons hjertestop, da Doors-forsangeren ifølge ham havde perfekt helbred. Kort tid efter sin død blev Jim Morrison efter eget ønske begravet på den franske kirkegård Pere Lachaise. Og derfra har konspirationsteorierne bare taget til i styrke. For hardcore fans er nemlig overbeviste om, at han stadig er i live. Og beviserne taler for sig selv - med lidt god vilje.

 

  •  Jim Morrison var træt at sit liv som kendt og snakkede ofte om at fake sin egen død og leve isoleret langt væk fra rampelyset.

  • Da Doors-trommeslageren, John Dinsmore, tog til Paris for at tage afsked med afdøde Morrison stille han spørgsmålstegn ved, om det nu var Jim Morrison, der lå i graven. Han mente nemlig, at graven var alt for kort til, at Jim Morrison kunne ligge der.

  • Adskillige år efter Jim Morrisons "død" samlede gyserforfatteren Stephen King en blaffer op, som han senere fandt ud af var selveste Doors-forsangeren.

  • På albummet L.A. Woman, synger Jim Morrison: Mr. Mojo Risin', Mr. Mojo Risin' (genopstår). Byt om på bogstaverne i Mr. Mojo Risin og du har Jim Morrison. Et tilfældigt anagram? Det tror konspirationsteoretikerne ikke.

     

ANNONCE
2Pac lever
Kurt Cobain - skudt af Courtney Love

Modsat de forgående musikere, er de fleste konspirationsteoretikere enige om, at Kurt Cobain fik blæst hjernen ud. Men at han skulle have begået selvmord, er det rene vrøvl. Alle ved nemlig, at det var überkællingen Courtney Love, der fik myrdet sin mand, da han ville skilles. Der er skrevet flere bøger om Kurt Cobains død og lavet adskillige dokumentarfilm. I en dokumentar optræder Courtney Loves far, som selv er overbevist om, at det var datteren, der stod bag rock-ikonets død. Ren guf for konspirationsteoretikere.

 

Andre 'klokkeklare' beviser på, at Kurt Cobain blev myrdet fremgår i selvmordsbrevet, som bar præg af to forskellige håndskrifter. Derudover blev der hævet to store summer på Kurt Cobains kreditkort efter hans død. Og det jagtgevær Cobain eftersigende brugte til at blæse hjernen ud på sig selv med havde ingen fingeraftryk. Mystikken breder sig .

 

ANNONCE
2Pac lever
Stephen King skød John Lennon

De fleste troede fejlagtigt, at det var Mark Chapman, der tilbage i 1980 skød og dræbte det forhenværende Beatles-medlem John Lennon med den begrundelse, at han ville være kendt. Forkert! Mange konspirationsteoretikere mener, at det var regeringen, der fik nakket Lennon på grund af hans politiske holdinger mod netop regeringen og hans modstand mod krigen i Vietnam. Og ikke nok med det: Det var gyserforfatteren Stephen King, der koldblodigt nakkede Lennon. Beviset på dette skal findes i koder publiceret i større amerikanske tidsskrifter kort efter mordet. Mark Chapman var altså blot en skuespiller, som blevet hyret til at tage skraldet. Man må sige, at han i den grad lever sig ind i rollen.

ANNONCE
2Pac lever
Paul McCartney ER død

Hvor de fleste konspirationsteorier på denne liste har det til fælles, at kunsteren - tilsyneladende - stadig er i live, er det omvendt med ex-Beatlen Sir Paul McCartney. Her er konspirationsteoretikerne nemlig sikre på, at han er død og har været det i næsten 5 årtier. McCartney døde nemlig allerede tilbage i 1966 i en bilulykke, da The Beatles var allerstørst. Han blev derfor erstattet af en look-a-like kort før et af historiens allerstørste albums, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, blev indspillet. Beviser? Dem har konspirationsteoretikerne naturligvis også masser af. Her er to af de mest brugte:

 

1) På Beatles-nummeret 'Strawberry fields Forever' synger John Lennon til allersidst i sangen "I Buried Paul". McCartney selv afslørede senere, at John Lennon i virkeligheden sang "Cranberry Sauce". Men det skal han jo sige. Han er jo slet ikke den rigtige Paul McCartney.

2) The Beatles dummede sig gevaldigt med albummet 'Abbey Road', hvor de kom til at afsløre McCartneys død. Coveret viser nemlig et begravelsesoptog, hvor John Lennon er klædt i hvidt som engel, Ringo Starr er klædt i sort som præst eller muligvis bedemand og afdøde George Harrison i blå jeans er graver. Paul McCartney går med lukkede øjne, barfodet og med højre ben forrest ude af takt med de andre medlemmer. Og da man begraver afdøde uden sko, kan det jo kun betyde én ting.

ANNONCE
Del

Seneste nyt