Magasinet M!

50-årig fodboldlegende har ikke glemt hvordan man scorer: Dater denne 27-årige skønhed

Se også Zlatans måske mest geniale tweet til dato, når vi sætter fokus på de skæveste, bedste og største ting - ifølge os - der skete i sportens verden den forgangne uge.

50-årig fodboldlegende har ikke glemt hvordan man scorer: Dater denne 27-årige skønhed

Ugens hår

Juventus-midtbanedynamoen Paul Pogba er en af de mest eftertragtede spillere på sin plads overhovedet lige nu. Men det er ikke på grund af hans hår, skal vi lige hilse og sige. Nu har han endnu engang skiftet frisure, og vi ved ærligt talt ikke, om vi bør grine eller græde.

ANNONCE

Ugens Zlatan

Fire mål scorede Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germains sindssyge 9-0-sejr søndag over Troyes, som sikrede klubben sit fjerde mesterskab på stribe - med otte spillerunder igen. Det fejrede den svenske selvironiske egocentriker med dette fantastiske tweet, som er Zlatan i en nøddeskal.

ANNONCE

Ugens fans

En Borussia Dortmund-fan døde på tragisk vis af et hjerteanfald under gårsdagens kamp imod Mainz. Over 80.000 fans udviste herefter deres respekt ved at synge "You'll Never Walk Alone". Gåsehud!

Ugens mål

West Hams Dimitri Payet har flere gange ved lejlighed denne sæson vist, at han kan det der med at sparke frispark. Men målet, han scorede søndag imod Manchester United, var måske det bedste hidtil. Take a bow!

ANNONCE

Ugens scoring

"Romario er ikke født til at være single". Sådan sagde Dixie Pratt, da hun i november sidste år gjorde det forbi med den 50-årige brasilianske fodboldlegende. Og det kan der være noget om. For her - blot få måneder efter bruddet - dater Romario atter på ny. Denne gang med den 23 år yngre brasilianer, Daiane Cattani, som udover at se hamrende godt ud også har en tatovering af den aldrende fodboldlegende. Herunder kan du se et udpluk af Cattanis Instagram-profil:

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Mar 11, 2016 at 7:30pm PST

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Mar 11, 2016 at 9:35am PST

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Mar 6, 2016 at 5:06am PST

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Jan 30, 2016 at 5:51am PST

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Jan 6, 2016 at 11:10am PST

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Jan 1, 2016 at 10:10am PST

 

A photo posted by ?Daiane Cattani ? (@daymzinha) on Oct 22, 2015 at 4:16pm PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt