Magasinet M!

Epos lancerer lækkert gamingheadset i nye farver

"Jeg kan ikke vente med at få fat på det blå" lyder det fra North-atlet

Sennheiser GSP 600 er navnet på et lækkert gamer headset, der først blev annonceret tilbage i 2018. 
GSP600 er et af slagsen, hvor der er blevet kræst så meget for detaljerne og lyden, at det er svært og forbedre på, og derfor har EPOS | SENNHEISER valgt at udgive det igen - nu i to nye farver.

EPOS GSP 601 i en lækker, clean sort/hvid kombination mens EPOS GSP 602 - også lækker - har en smule mere personlighed, i form af et marineblå ydre med sorte detaljer og cognac-farvede ørepuder. 

Teknikken bag de to nye headset er identisk med GSP600, og derfor er det en ren smagssag, om man sætter sig på en GSP 600, GSP 601 eller GSP 602. 

ANNONCE
EPOS GSP 602 - Exploded view - Epos lancerer lækkert gamingheadset i nye farver EPOS GSP 602 - Exploded view

Og hvordan var det så med teknikken på dette headset. Jo, der er tale om et no-nonsense gamerheadset, med et slidstærkt design og lækre komponenter, der tilsluttes din ønskede platform via et godt gammeldags (udskifteligt) 3.5 mm jackstik - perfekt hvis du gerne vil have et headset, som du kan skifte mellem PS4, Xbox One og PC. 

De er også udstyret med den lækre sennheiser boomstick-mikrofon, der passivt fjerner baggrundsstøj og er også byder på lift-to-mute funktion. Højre ørekop har et lydstyrkehjul, og driverne i de lukkede ørekopper leverer et solidt punch i ørekanalen.

Epos der blandt andet samarbejder med esportholdet North, har også en dedikeret fan på holdet: ”Siden headsettets lancering har GSP 600 været min klare favorit. Jeg elsker også de friske, nye farver. Og jeg kan ikke vente med at få fat i en blå." fortæller MSL, professionel CS: GO-spiller, North.

Pris og tilgængelighed

EPOS I SENNHEISER GSP 601 og GSP 602 kan købes på eposaudio.com/gaming til den vejledende udsalgspris: 1699 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE