Magasinet M!

Her er de mest almindelige fejl, kvinder typisk begår i sengen

Når snakken falder på, hvilke fejl kvinder begår i sengen, er I mænd ikke blege for at deltage i den. Alt fra at klemme for hårdt til at krumme med mad ud over det hele.Her er de mest almindelige fejl, kvinder typisk begår i sengen

En lang række mand havde for nyligt en hyggelig lille samtale inde på Reddit. En samtale, der gik ud på at diskutere kvinders mest almindelige fejl i sengen.

Og her snakker vi ikke kun om sex. Nogle af fyrenes besyv er ret simple, mens andre går mere detaljeret til værks. Tjek, om du er enig, på de kommende sider.

ANNONCE
Her er de mest almindelige fejl, kvinder typisk begår i sengen

tallestgnome:
"Når hun vækker mig midt om natten for at tale om et eller andet, selvom der var masser af tid til det, inden vi gik til ro."

BarryMcCackiner:
"Når hun er sart i forhold til sin krop. Der er ikke noget større turn-off end en kvinde, som ikke bare kan give slip og dele sin krop med mig. Hvis jeg synes, du var klam, ville jeg jo ikke være her sammen med dig."

Late_Night_Grumbler:
"Når hun ingen entusiasme viser. Hun kan altså ikke bare ligge der og lade mig gøre hele arbejdet."

VeggieWombat:
"Når hun ikke siger, hvad hun vil have, og hvordan det er for hende. Hvis hun vil have taget kvælertag, blive kaldt slutty eller spanket med en sjælden udgave af en superhelte-tegneserie, så gør jeg det gerne, men hun bliver nødt til at kommunikere."

yesmydarling:
"Når de agerer som en død fisk."

ANNONCE
Her er de mest almindelige fejl, kvinder typisk begår i sengen

LanikM:
"Det her er ikke en decideret fejl, men blot et tip til pigerne i forhold til at give blowjobs: Jo vådere, jo bedre."

throwmeawatimbad:
"Kommunikér. Jeg har nogle veninder, der ikke kan tale om sex med deres mænd. Det kan jeg slet ikke forstå."

scrpn687:
"Nogle piger ved ikke, at det er meningen, de skal lade hånden glide langs skaftet - ikke klemme og ryste pikken som om en vanvittig." 

60thou:
"Jeg er ikke omskåren, så at trække forhuden helt tilbage for derefter at ride eller slikke den gør pisse ondt. Desuden er spidsen af en uomskåren pik meget mere følsom. De skal lære, at det gør pisse ondt at trække huden mod min krop med den ene hånd for derefter at "ae" pikken energisk med den anden."

thebightwoo:
"Når de bruger tænderne for meget."

SummerEvening:
"Når de leger med min boller på samme måde som at ælte dej eller malke en ko."

ANNONCE
Her er de mest almindelige fejl, kvinder typisk begår i sengen

Shirt_and_Stacks:
"Klodsede, robotagtige hand jobs. 

femalestereotype:
"Når hun krummer I sengen. Hun ved, at vi skal sove i det, og at man desperat kommer til at børste krummer væk fra sengen og ens krop hele natten. Men der sidder hun. Spiser et helt rør Pringles på én gang. Dér, hvor man skal sove. Som et dyr."

Judokid78:
"Når hun overlader al ansvar for forspillet til manden, og når hun generelt er for passiv."

Læs hele tråden her, og se endnu flere fejl

ANNONCE
Del

Seneste nyt