Magasinet M!

Månedens Crush: Helena

Den 20-årige dansk-cubanske skønhed har ben i næsen, og fortæller om hendes erfaring med fyre og fascination af stjernetegn

Helena

Alder:  20 år

Beskæftigelse: Lærervikar

Bopæl: Roskilde

Status: Single 

Særlige kendetegn: Mine øjne klemmes altid sammen, når jeg smiler

Instagram: Helenas instaagram finder du her

Tak til Drop Inn Copenhagen for lån af lokaler. 

Jeg er blevet Månedens Crush i juni. Det føles ret fedt. Jeg blev meget smigret, da jeg blev kontaktet, og tager det bestemt som et skulderklap. Så kan jeg alligevel ikke se helt så dum ud. Når det kommer til billeder af mig selv, er jeg altid kritisk, men jeg synes faktisk, at de er blevet rigtig fine og smagfulde. Og så synes jeg da også, at min lille numse er kommet til sin ret.

Jeg har været med i Paradise Hotel. Det er rigtig nok, at jeg ikke virker som den typiske Paradise deltager, hvilket nok mest skyldes det, at jeg “kun” har kysset med tre, er jomfru og bare generelt er en stille og rolig pige. Men, jeg kom ind for at få en kæmpe oplevelse og ikke for at overskride grænser. Hjemme i Danmark er jeg vant til, at man sagtens kan tage til fester, uden at der skal kysses på kryds og tværs, sådan er det ikke helt på Paradise. Der bliver man meget hurtigt en tør kiks, hvis ikke man giver den lidt gas på det punkt - men det havde jeg det også helt fint med.

Mit motto lyder: Du fortryder kun det, du ikke gør, hvilket blandt andet også var årsagen til, at jeg sagde ja til at deltage i Paradise Hotel - en oplevelse jeg bestemt ikke ville havde været foruden. 

Jeg havde dog aldrig troede, at jeg skulle være med i Paradise Hotel, og det var heller ikke min ide, eller mig som skrev min ansøgning. Men jeg valgte alligevel at tage til castingen, og før jeg vidste af det, skulle jeg til Mexico. Det var og er stadig en meget surrealistisk oplevelse, men folk har kun været positive omkring det. Selvom mit ophold blev kort, så fortryder jeg bestemt ikke min deltagelse.

Jeg har lært en hel del mere om mig selv, og jeg tager en masse skønne oplevelser med mig. Derudover var jeg tro mod mig selv hele vejen igennem, hvilket var det vigtigste for mig.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Helena Foto: Mikkel Laumann

Min dejlige mor er cubaner, og bor i Miami og min far er dansker. Miami er den fedeste by, og jeg elsker den. Solen skinner, der er palmer over det hele, og så er det der min mor og søskende bor. På trods af alt det, så havde jeg en 9. klasse, der skulle gøres færdig, og så virkede Miami, på det tidspunkt, også meget langt væk.

Derudover spillede min far og veninder herhjemme i Danmark selvfølgelig også en kæmpe rolle. Istedet har jeg besøgt dem så ofte jeg kunne, hvilket også har resulteret i, at jeg sammenlagt næsten har brugt et halvt år af mit sabbatår derover. 

At min mor er fra Cuba, kan allerbedst ses på min hudfarve, og så takker jeg da også hende for min numse. Ellers kan det helt klart også mærkes, når jeg er i byen.

Jeg er altid klar på en fest, og hvis ikke man kan finde mig på dansegulvet, så står jeg nok oppe på et af bordene og shaker mine cubanske hofter til noget spansk musik.

Udover det, så har mit cubanske ophav også lært mig, hvor heldig jeg er! Jeg har aldrig manglet noget, og det er mere end man kan sige, om mange af de mennesker som bor der.  

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Helena Foto: Mikkel Laumann

Mit stjernetegn er ikke som sådan noget jeg går op i, men jeg synes det er sjovt og interessant at læse om. Jeg selv er løve, og jeg kan jo se at meget af det, som står om løven, gennem årene mere og mere afspejler min personlighed. Jeg har efterhånden fået en god spandfuld selvtillid og godt kan lide rampelyset når jeg er i byen. Her har jeg det bedst som festens midtpunkt, og det skal helst være hver gang. Jeg lever i nuet og er uhæmmet i min livsglæde og kærligheden til mine nære.

Til gengæld afskyr jeg regler og rutiner, og så skal folk helst ikke bestemme over mig, eller fortælle hvad jeg skal gøre.

Derudover går jeg, som udgangspunkt, også altid går ud fra, at andre mener, hvad de siger, og har reelle hensigter med det. Derfor kan jeg også blive irriteret hvis folk betvivler min oprigtighed - da jeg tror livet og specielt det at være i et forhold bliver meget lettere, hvis man er ærlig og sandfærdig, også over for sig selv.

Det er ikke kun mit eget stjernetegn jeg læser om. Jeg kan også godt finde på lige at læse en flirts stjernetegn, for at se om vi ifølge det, overhoved passer sammen, og lige få et indblik i hans karakter. Det er sgu ret smart, så ved man allerede en masse om personen - hvis man vel og mærke tror på det. Det skal lige siges, at jeg dog aldrig kunne finde på at droppe en flirt, udelukkende fordi han havde et stjernetegn, der ikke matchede med mit, men det giver da lidt stof til eftertanke. 

Jeg kan, ved første møde, godt virke en smule tilbageholden og stille, men når man lærer mig bedre at kende, finder man hurtigt ud af, at jeg er meget mere end det. Jeg er en glad, livlig og smilende person, og når jeg først er blevet komfortabel i andres selskab, åbner jeg helt op og viser alle mine skøre og sjove sider. Jeg har ikke et behov for at være frembrusende og indtage et helt rum (kun når jeg er i byen). Jeg tager det stille og roligt, og ser lige folk an, før jeg deler ud af mig selv. Jeg sætter pris på mit privatliv, og her er det kun min familie og tætteste veninder som bliver lukket ind.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Helena Foto: Mikkel Laumann

Når jeg er sammen med min familie er jeg nede på jorden, naturlig og generelt bare 100% mig selv. Når jeg skal i byen, bliver der lige skruet op for alle mine skøre og sjove sidder - makeup-pungen og en lækker kjole bliver hevet frem, og så er jeg klar til at give den gas. Jeg er nok lidt den type der opførere sig pænt og ordentligt mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, men når det så bliver weekend så må man godt give den gas og ikke være så velovervejet - hvilket sagtens kan ske uden alkohol. 

Tre ting jeg ville ønske man kunne i Danmark, men som man kan i Miami. Det må være at gå i sommertøj året rundt, shoppe en masse lækkert tøj til ingen penge og ligge i g-strengs-bikini på stranden, uden at folk løfter øjenbryn. 

Hvis man skal sparke benene væk under mig, så skal der blomster, champagne og masser af opmærksomhed til – det er noget, der virker! Jeg er vild med aktiviteter uden for hjemmet og elsker at rejse og få nye oplevelser, så dates hvor vi kan opleve noget sammen foretrækker jeg helt klart. Ellers tror jeg egentlig “bare”, at man skal være ret ekstrovert, have en del selvtillid men samtidig også være jordnær. I sidste ende er det dog kemien som spiller den største rolle - for uden den kan man være nok så charmerende, men er kemien der ikke, så falder det hele lidt til jorden.

Derudover skal jeg kunne mærke, at han har noget dybde og integritet, og når vi er i selskab sammen, skal han i høj grad også være nærværende - opmærksomheden skal være rettet mod mig! Noget jeg også sætter stor pris på er komplimenter - jeg er den type der elsker at blive overøst med komplimenter.

Jeg synes det er fedt når en han lægger mærke til, at jeg har gjort noget ud af mig selv og komplimentere det. Jeg elsker at gøre mig lækker og tage et par høje sko på. Jeg forventer ikke at han tropper op i jakkesæt, men at han derimod med ord og handling viser hvor meget han beundre mig. Hvis han samtidig kan få mig til at grine, og er klar på at være impulsiv, så er han allerede godt kørende.

Selvom jeg er en frisk pige, der optræder her i M! og i Paradise Hotel, så er jeg ikke helt ligeså frisk når det kommer til fyre. Her er jeg helt kompromisløs. For mig er den første gang, man deler sig selv så intimt med en anden person, ikke noget der bare skal overstås, men derimod en speciel oplevelse. Som derfor også skal deles med en speciel person. 

Det er slet ikke fordi, at jeg skal være forelsket eller have datet en person i lang tid, for at kunne give et kys. Men indtil videre kan jeg bare ikke lige se det lækre eller fede ved at kysse en fremmed, eller en jeg ikke har lært lidt at kende og synes er sød. Her vægter jeg nok bare kvalitet frem for kvantitet. Jeg er generelt ikke nærig, men når det kommer til kys, så er jeg ret så nærig - dog ikke når jeg først har mødt en sød fyr.   

Nu har jeg aldrig haft en kæreste, så jeg har kun en ide om, hvordan den perfekte mand skal være ift. mig - jeg bliver sikkert klogere. Men noget jeg sætter stor pris på hos en mand er ærlighed, og det at kunne være åben og snakke om tingene. Han må også meget gerne have noget mellem ørene, så han kan berige mig med ny viden - dog uden at være belærende. Jeg synes samtidig også, at det er meget charmerende, når en mand har selvtilliden i orden og hviler i sig selv. Derudover må han i høj grad også være impulsiv og have en masse humor. Jeg elsker at grine og min humoristiske sans fornægter sig ikke, så hvis han kan få mig til at le, er det et kæmpe plus!


Udseendemæssigt har jeg ikke en lang tjekliste - et sødt og kækt smil, et par brede skuldre og nogle gode overarme jeg kan ligge og putte i, så er man ikke gået helt galt i byen.

At jeg ikke vil nøjes med det næstbedste i en fyr, kan måske godt lyde arrogant, men jeg kan ikke se hvorfor, jeg skulle lade mig nøjes med det næstbedste, når jeg har tålmodigheden til at vente på det bedste. Derudover har jeg heller ikke lyst til at være i et forhold, hvor jeg inderst inde føler, at jeg måske godt kunne finde bedre, men derimod føler at jeg har ramt jackpot - og forhåbentligt derved ikke ender med at være i en masse halvhjertede forhold, fordi jeg hver gang lod mig nøjes med det næstbedste.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil det være livsglad, modig og ung.

Jeg har en positiv indstilling i hverdagen, og jeg er som regel ret modig og fyldt med handlekraft og energi - nogle dage mere end andre.

Ung skriver jeg, fordi jeg hele tiden husker mig selv på, at man kun har én ungdom, og når jeg sidder på plejehjemmet, skal det være med en masse sjove og skøre minder, derudover ser jeg også ret ung ud. Jeg har før hørt, at jeg ser en del yngre ud end jeg er, men det synes jeg bare er sjovt. Jeg håber blot, at det holder til når jeg fylder 30 år.

Udover at rende rundt med et babyface, er jeg også en meget handlekraftig person. I stedet for at sidde og gruble over et problem, er jeg typen, der skynder sig at gøre noget ved det, så jeg kan komme hurtigt videre, og fokusere på de gode ting.  

En ting om mig selv, som man måske ikke lige regner med - jeg træner aldrig, som i aldrig. Jeg er en af dem som springer fitnessbølgen over og spiser en burger mere i stedet. 

ANNONCE
Credit

Fotograf: Mikkel Laumann // FacebookMikkel Laumann Photography // Instagram_mlaumann // Hjemmesidemlaumann.com

Lokation: Drop Inn Copenhagen

Interview og koordination: Simone Klindt

Del

Seneste nyt