Magasinet M!

Sofie er Ugens Instababe: Jeg kan bælle en fadøl på 1,3 sekunder

Hun bor i Australien, og så er hun ret stolt af, hvor langt hun er kommet i sit liv.

Navn: Sofie Tannert

Beskæftigelse: Bartender

Alder: 24 år

Civilstatus: Single

Bopæl: Melbourne, Australien

Særlige kendetegn: Mit lyse hår og mit grin

Instagram: sofietannert

Snapchat: sofietannert

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Sofie laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det er ret fedt at blive valgt som Ugens Instababe. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle få den mulighed.

ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg tror tit, at folk tror jeg, at jeg er den her meget uskyldige person. På grund af mit look. Men, det er langt fra, hvem jeg virkelig er.

Hvad er du god til?

Jeg arbejder som manager på en bar i Melbourne, hvilket er ret svært at få lov til, når man kommer som udlænding. Så det tror jeg, at jeg er ret god til. Udover det, så kan jeg bælle en fadøl på 1,3 sekunder og svinge mit ben over nakken.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste?

Jeg elsker at rejse! Og dyrke motion (if you know what I mean..)

Det værste jeg ved, er folk der dømmer andre ud fra, hvordan man ser ud eller, hvis man har valgt en anderledes levestil end flertallet.

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Min yndlingsserie er helt klart Lost. Jeg tror, at jeg har set hele serien 4 gange nu. Men, jeg elsker at se historie og naturdokumentarer på history og discovery channel. Jeg er lidt af en nørd må jeg indrømme.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Jeg var på date for nyligt, hvilket var perfekt I mine øjne. Vi tog ud og spise på Nobu med nogle fælles venner, drak os fulde, tog I byen, havde sex hele natten og spiste dobbelt cheeseburgere med extra ost hele den næste dag. Jeg har prøvet at blive hentet I en Ferrari og en helikopter og alt det der. Men, hvis ikke fyren er nede på jorden, er jeg egentlig ret ligeglad.

Fortæl om din vådeste bytur

De vådeste byturer kan jeg oftest ikke huske, for at være helt ærlig. Den seneste jeg havde, der blev mig og min veninde smidt ud af en stripklub. Jeg fik karantæne fra en natklub og endte med at vågne op i den fyr jeg sås med på det tidspunkt bedstevens seng. Ikke så heldig en aften, sorry mor. 

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Der er mange sjove! En fyr spurgte mig på et tidspunkt, om han kunne være min slave. En spurgte engang, hvor stor min klit var. Der kommer ofte mange kommentarer, når man arbejder som bartender.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

At han er 100% sig selv, at han kan få mig til at grine og så skal han være god i sengen.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er ret stolt af den person, jeg er blevet til. Jeg kommer fra en meget lille by, hvor alle kender alle og jeg har altid været lidt af en outsider. Men, jeg har altid stået ved, hvem jeg er og hvad jeg vil. Nu bor jeg i udlandet for fjerde år, hvilket er noget jeg altid har villet. Udover det, så studerer jeg pt Leadership & Management i Melbourne, og det er jeg ret stolt af.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt