Magasinet M!

5 gyserfilm, du skal glæde dig til i efteråret 2024

Gys til de mørke nætter!

Når efteråret nærmer sig, og dagene bliver kortere, er der ikke noget bedre end at udnytte de kedelige, mørke aftener på en tur i gyserkarrusellen!

Dette år er fyldt med spændende gyserudgivelser, der lover at bringe nye skræmmende historier og skæbner til biograferne og dit hjem.

Vi har samlet en liste over de mest ventede gyserfilm, der kommer til at dominere efterårets biografer.

Hvad enten du er til klassisk skræk eller moderne frygt - der er noget for enhver smag!

ANNONCE
Gyserfilm til efterår 2024

Speak No Evil

"Speak No Evil" er en amerikansk genindspilning af den danske gyserfilm af samme navn, som blev udgivet i 2022. Filmen følger en amerikansk familie, der møder en anden familie på en ferie, og de beslutter sig for at tilbringe tid sammen. Hvad der starter som en venlig udveksling, tager hurtigt en mørk drejning, når den amerikanske familie opdager, at der er noget dybt foruroligende og skadelig ved deres nye venner. Den sociale dynamik og normer bliver udfordret, og det bliver snart klart, at venligheden og gæstfriheden maskerer en skræmmende og ondskabsfuld understrøm.

Biografpremiere: 12. september 2024

Smile 2

"Smile 2" fortsætter den nervepirrende historie fra den første film. Efter de rædsler, som hovedpersonen Dr. Rose Cotter (spillet af Sosie Bacon) oplevede i den første film, ser det ud til, at den skræmmende curse eller forbandelse er langt fra overstået. I denne efterfølger står en ny hovedperson, måske en efterkommer eller en ven af Rose, over for en lignende uhyggelig trussel. Filmen dykker dybere ned i den overnaturlige forbandelse og dens oprindelse, mens nye karakterer bliver trukket ind i det psykiske kaos og terror, som den uhyggelige smilende entitet skaber.

Biografpremiere: 17. oktober 2024

Terrifier 3

"Terrifier 3" fortsætter rædslerne fra de tidligere film i "Terrifier"-serien, som er kendt for deres ekstremt grafiske og uhyggelige skildringer af vold. I denne tredje del vender Art the Clown, en særligt brutal og berygtet morder, tilbage for at fortsætte sin blodige søgen. Efter hændelserne i "Terrifier 2" må de overlevende nu konfrontere en endnu mere intens og brutal trussel, da Art the Clown fortsætter sin skræmmende mission. Filmen dykker dybere ned i Arts karakter og hans skræmmende motiver, mens han jagter nye ofre på sin blodige færd.

Biografpremiere: 14. november 2024

Cuckoo

"Cuckoo" er en psykologisk gyser, der følger en gruppe mennesker, der bliver involveret i en uhyggelig situation efter at have besøgt en afsidesliggende landsby. En ny tilflytter til landsbyen bliver hurtigt konfronteret med den skræmmende realitet af en gammel, lokal legende, der er blevet til en dødelig virkelighed. Filmen fokuserer på det psykologiske spil og paranoia, som opstår, når karaktererne begynder at tvivle på deres egen fornuft og sikkerhed.

Biografpremiere: mangler indtil videre dansk releasedato

Bagman

Glem alt om The Boogeyman - Bagman kommer og tager de uskyldige børn og putter dem i sin rådnende taske! Sam Claflin spiller en dreng, der som barn overlevede et møde med den notoriske Bagman - men da han er voksen og har fået kone og børn, vender Bagman stærkt tilbage for at hjemsøge hans liv endnu engang!

Biografpremiere: mangler indtil videre dansk releasedato

ANNONCE
Del

Seneste nyt