Magasinet M!

Amerikansk politi ruller snart tungt på vejene i den heftige 2025 Ford Police Interceptor Utility

Med "Manual Police Pursuit Mode" knap på rattet giver politiet mulighed for at booste motorens præstation uden at fjerne hænderne fra rattet.

Amerikansk politi kan se en heftig opgradering på landevejene i 2025.

Den nye 2025 Ford Police Interceptor Utility (PIU), vil snart begynde at patruljere på vejene i Nordamerika. Denne nye version af Ford Explorer, skræddersyet til politiets behov, introducerer en række specialiserede funktioner, der adskiller den markant fra den civile Explorer.

En af de mest markante opgraderinger ved den nye PIU er muligheden for en hybrid powertrain, som ikke er tilgængelig i den civile 2025 Ford Explorer. Selvom Ford ikke direkte har bekræftet, at hybridmotoren er reserveret til offentlige institutioner, antyder det, at civilt marked muligvis må vente lidt længere på hybridudgaven. Den nye PIU kommer dog med en række kraftfulde muigheder: en standard hybrid med 318 hk, en V-6 motor med 285 hk, samt en kraftigere 3.0-liters EcoBoost V-6 motor, der yder 400 hk.

En særlig "Manual Police Pursuit Mode" knap på rattet giver politiet mulighed for at booste motorens præstation uden at fjerne hænderne fra rattet. For diskrete operationer er der en funktion, der slukker al belysning i PIU’en under overvågning, og Police Perimeter Alert-systemet holder digitalt øje med officererne under alle forhold.

'Murica!

ANNONCE
Del

Seneste nyt