Magasinet M!

Frank Grillo jagter varulve i første trailer til dommedagsfilmen Werewolves

Vi har før fået zombie-dommedag - men nu er det varulve-dommedag!

Hvis du endnu ikke har fundet ud af det, så er Frank Grillo efterhånden synonym med en god action-film - hvor mange B-filmsstjerner måske sidder låst i den samme film om og om igen, så har Grillo formået at gøre sit navn til lidt af en franchise med et udvalg af forskellige film.

Og mens han har puslet med alt fra klassiske heist-fortællinger, skurkeroller i Tulsa King og ikke mindst tidsløkke-ballade i Boss Level - så har han i denne omgang kastet sig over den overnaturlige genre.

Mere specifikt dommedagsgenren - og hvor denne genre ofte er domineret af eksempelvis menneskets fejl, teknologiske problemer eller zombier?

Så er verden nu overtaget af blodtørstige varulve.

Filmen, med det oplagte navn Werewolves, nyfortolker fortællingen om mennesket, der ved fuldmåne forvandles til et behåret monster.

Werewolves følger et verdensbillede, hvor man på globalt plan oplever en hidtil uset supermåne - en måne, som formår at vække alle de 'sovende' varulvegener i forskellige menneskers DNA-pulje til live.

Og ja - det hele sker på én gang og man har ingen chance for at vide, hvorvidt man bliver forvandlet eller ej, når man træder ud i månelyset.

Filmens handling foregår et år efter, at supermånen skete - og det kostede næsten en millard mennesker livet.

Nu følger vi Frank Grillo klar til kamp et år senere - hvor supermånen har tænkt sig at vende tilbage!

Præmissen lyder faktisk ganske lovende og underholdende - tit er det vampyrerne, der får mest taletid, så det bliver sjovt at se, hvordan varulve klarer sig i denne model.

Den første trailer er netop landet - tjek den ud herunder. Det er ikke ligefrem den slags film, som sniger sig med ind i biograflisten i Danmark - men mon ikke den ryger hurtigt til streaming!

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=m2E1rMCRVi6dvbiy
Del

Seneste nyt