Magasinet M!

Sydney Sweeney har bøffet musklerne op til ny rolle - se billederne

Bokserlegendens fortælling nærmer sig!

Sydney Sweeney, der er kendt for sine roller i serier som Euphoria og The White Lotus, har for alvor kastet sig ud i en fysisk transformation til sin kommende rolle som bokseren Christy Martin. Sweeney delte for nylig de første billeder fra settet af den biografiske film om bokselegenden på sin Instagram, hvor hun viser sine muskuløse biceps og en karakteristisk mullet-frisure.

“Nu er katten ude af sækken, takket være nogle paparazzier i buskene, så her er et lille kig bag kulisserne på den film, jeg arbejder på lige nu,” skrev Sweeney til sine følgere sammen med billederne. I de seneste måneder har skuespilleren været dybt engageret i hård boksetræning for at portrættere den legendariske bokser, som kæmpede både i ringen og mod personlige udfordringer udenfor.

Den kommende film, instrueret af David Michôd, følger historien om Christy Martin, der opnåede stjernestatus som en af USA’s mest succesfulde kvindelige boksere i 1990'erne. Hun var den første kvinde, der underskrev kontrakt med den berømte boksepromotor Don King og var den eneste kvindelige bokser, der kom på forsiden af Sports Illustrated.

"Over de sidste par måneder har jeg været fuldstændig opslugt af træning for at bringe historien om en utrolig kvinde til live—en sand mester, der kæmpede både i og uden for ringen," skrev Sweeney. "Hendes rejse er et vidnesbyrd om modstandskraft, styrke og håb, og jeg er beæret over at træde i hendes sko og dele hendes stærke historie med jer alle."

Sweeney spiller hovedrollen i filmen sammen med skuespillere som Ben Foster, Merritt Weaver og Tony Cavalero. Filmen, som er skrevet af Michôd og Mirrah Foulkes, er et af årets mest spændende projekter og forventes at give et stort indblik i Christy Martins kamp for anerkendelse både som bokser og som kvinde i en mandsdomineret verden.

Sweeney udtrykte tidligere i år sin begejstring for rollen og fortalte, at Christy Martins historie ikke kun legitimerede kvindelig boksning, men også gav et indblik i de hårde kampe, hun kæmpede i sit private liv. “Jeg føler mig drevet til at fortælle historien om en kvinde, der mødte så meget modgang og alligevel nægtede at lade sig slå ud. Det er en stærk og følelsesladet fortælling,” sagde hun.

Filmen er i øjeblikket under optagelse i North Carolina, og der er store forventninger til Sweeneys præstation som den banebrydende bokser.

Tjek billederne ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt