Magasinet M!

Al Pacino afslører: Jeg var kun med i denne film, fordi jeg var gået fallit

Ikke ligefrem Adam Sandlers fornemmeste projekt.

Al Pacino, en af Hollywoods mest ikoniske skuespillere, har i sin nye selvbiografi Sonny Boy afsløret, at han kun sagde ja til at medvirke i Adam Sandlers kritikerudskældte film Jack and Jill fra 2011, fordi han var økonomisk presset.

Og nu giver det pludselig mening, hvorfor den legendariske Godfather-ikon valgte at takke ja til en film, der aldrig burde have set dagens lys!

I bogen, som er blevet omtalt af THR, forklarer Pacino, at han på det tidspunkt var "fallit" og "havde ingenting."

Fra $50 millioner til ingenting

Pacino, der har vundet en Oscar og har været en del af nogle af filmhistoriens største værker, blev offer for et Ponzi-svindelnummer, hvor hans tidligere berømthedsrevisor bedrog ham for millioner. Svindeltricket, kombineret med Pacinos egne overforbrug, efterlod ham økonomisk i ruiner.

"Jeg havde $50 millioner, og så havde jeg ingenting," skriver Pacino i sin bog. Han indrømmer også, at han på det tidspunkt levede over evne og brugte penge på en måde, der var langt over hans reelle indkomst.

Pacino forklarer, at de store summer, han tjente på sine filmroller, hurtigt forsvandt, efter at skatter, advokater og agenter havde fået deres andel. "Når du tjener $10 millioner på en film, er det ikke $10 millioner. Efter alt er betalt, har du måske $4,5 millioner i hånden, men du lever, som om du har hele beløbet. Det er sådan, du mister det," forklarer han.

Jack and Jill – en nødvendighed, ikke et valg

I sin bog afslører Pacino, at Jack and Jill var den første film, han tog imod efter sit økonomiske fald.

"Jeg gjorde det, fordi jeg ikke havde noget valg," indrømmer han ærligt. I filmen spiller Pacino en version af sig selv, der forelsker sig i den kvindelige udgave af Adam Sandlers karakter i en overdrevet komedie, som blev dårligt modtaget af både kritikere og publikum. Filmen blev nærmest ikonisk for sin dårlige modtagelse og vandt flere Razzies (priser for de værste filmpræstationer), men formåede dog alligevel at indspille $149 millioner på verdensplan.

Trods sin modvilje mod at tage rollen af økonomiske grunde, understreger Pacino, at han ikke fortryder samarbejdet med Adam Sandler.

"Jeg elsker Adam. Han var vidunderlig at arbejde med, og han er blevet en kær ven. Han er også en fantastisk skuespiller og en fremragende person."

En svær tid for karrieren

Efter Jack and Jill oplevede Pacino en svær periode i sin karriere, hvor det blev sværere for ham at finde de store roller, han tidligere havde været vant til.

"Jeg indså, at jeg ikke længere var den unge fyr i branchen," forklarer han. "De store lønchecks, jeg var vant til, kom ikke længere på samme måde." For at supplere sin indkomst begyndte Pacino at tage betalte foredrag og masterclasses, og han begyndte også at medvirke i reklamer, noget han tidligere havde undgået.

Ironisk nok blev han senere en del af en ægte Dunkaccino-reklame for Dunkin', efter det fiktive produkt, han reklamerede for i Jack and Jill.

Comeback og nye muligheder

Selvom Pacino gennemgik en periode med færre roller, har han de seneste år gjort et comeback med store filmprojekter. Han tjente angiveligt $20 millioner for sin rolle som Jimmy Hoffa i Martin Scorseses The Irishman og fortsætter med at være en eftertragtet skuespiller. I dag tjener han omkring $10 millioner per film, hvilket viser, at hans karriere på trods af modgang stadig fungerer.

Vi glemmer ikke Jack and Jill - men Al Pacino får fripas, fordi han var presset.

ANNONCE
Del

Seneste nyt