Magasinet M!

OnlyFans-model går på pension som 28-årig efter at have tjent 461 millioner kroner på 3 år

3 lukrative år!

I en overraskende nyhed har Corinna Kopf, en af de mest succesfulde skabere på OnlyFans, annonceret sin pensionering i en alder af blot 28 år.

I løbet af sine tre år på platformen har hun formået at tjene en svimlende sum på cirka 461 millioner kroner (67 millioner dollars), hvilket har gjort hende til en af de bedst betalte indholdsskabere inden for den voksne medieindustri.

Corinna Kopf, der blev berømt som en del af David Dobrik's YouTube-gruppe "The Vlog Squad", startede sin rejse på OnlyFans i 2021. Hendes beslutning kom efter vedholdende opfordringer fra hendes følgere, der ønskede mere eksklusivt indhold. Inden for 48 timer efter lanceringen af sin konto, kunne hun afsløre, at hun havde tjent 1 million dollars, og siden da er indtjeningen kun steget.

Og ja - vi snakker selvfølgelig erotiske billeder og af og til skræddersyet indhold til sine fans. 

I juni 2021 nåede Kopf sit højeste månedlige indtægtsniveau, hvor hun tjente over 2,3 millioner dollars. Hendes laveste månedlige indtjening var stadig en imponerende 683.000 dollars - så fanskaren har været trofast, lad os sige det sådan!

 Hendes konto tiltrak millioner af abonnenter, og hun delte ofte semi-spicy indhold på både Instagram og YouTube, hvor hun nu har henholdsvis 1,69 millioner og 6,5 millioner følgere.

Hendes nylige tweet om at trække sig tilbage, hvor hun skrev "Ingen flere links i bio...", har fået mange til at spekulere på, hvad hendes næste skridt bliver.

OnlyFans har i de seneste år revolutioneret, hvordan indholdsskabere kan tjene penge, især inden for den voksne genre. Platformen giver skaberne mulighed for at tilbyde eksklusivt indhold til abonnenter mod betaling, hvilket har tiltrukket mange influencers, der søger nye indtægtsstrømme. Kopf er blot en blandt mange, der har udnyttet denne mulighed og formået at skabe en betydelig indkomst.

Se dét er en karriereplan med gods i!

ANNONCE
Del

Seneste nyt