Magasinet M!

Første smugkig på den nye antihelte-gruppe i Marvels Thunderbolt

En stærk gruppe bikarakterer i front!

Til årets Comic-Con i weekenden har vi fået første smugkig på den kommende Marvel-film, The Thunderbolts.

De heldige til stede i San Diego fik et lille behind-the-scenes, mens vi må 'nøjes' med at se det første team-up billede af gruppen sammen for første gang.

Thunderbolts, en af Marvel Comics mest komplekse og fascinerende grupper, debuterede i 1997 skabt af Kurt Busiek og Mark Bagley. De blev introduceret som en gruppe superhelte, der skulle beskytte verden i kølvandet på Avengers' og Fantastic Fours forsvinden. Men deres sande identitet blev snart afsløret: Thunderbolts var faktisk Masters of Evil, ledet af Baron Zemo, forklædt som helte for at vinde offentlighedens tillid og videreføre deres egne lyssky planer.

Gruppens skift fra skurke til helte – nogle gange til noget midt imellem – har gjort dem til en dynamisk og uforudsigelig del af Marvel-universet. Medlemmer som Moonstone, Songbird, og Fixer har alle kæmpet med deres moralske kompas og loyalitet, hvilket har resulteret i nogle af de mest interessante karakterudviklinger i tegneseriehistorien.

Nu kan Marvel-fans glæde sig over, at Thunderbolts endelig kommer til det store lærred. Vi kan med spænding bringe det første billede af denne unikke gruppe samlet i den kommende film nederst i artiklen, som bliver en del af Marvel Cinematic Universe. Filmens plot vil sandsynligvis fokusere på gruppens komplekse dynamik og moralske dilemmaer, hvilket er et kendetegn ved deres historie.

Introduktionen af Thunderbolts i MCU markerer en ny æra for Marvel, hvor mere nuancerede og antihelte-karakterer får deres tid i rampelyset. Det vil være interessant at se, hvordan de bliver integreret i det eksisterende univers, og hvordan deres tilstedeværelse vil påvirke fremtidige begivenheder. For fans af både tegneserierne og filmene er dette en længe ventet begivenhed, der lover at tilføje endnu mere dybde og kompleksitet til Marvels allerede rige fortælling.

Herunder kan du se billedet og hvem der er med i Thunderbolts på det store lærred:

ANNONCE
Thunderbolt-gruppen
  • Baron Zemo spillet af Daniel Brühl: Zemo er lederen af Thunderbolts og en mesterstrateg med en kompleks moralsk kode.
  • Yelena Belova spillet af Florence Pugh: En dødelig lejemorder og efterfølger til Black Widow-mantlen, der bringer både færdigheder og karisma til gruppen.
  • John Walker/US Agent spillet af Wyatt Russell: En tidligere Captain America, som kæmper med sine egne dæmoner og moralske grænser.
  • Bucky Barnes/Winter Soldier spillet af Sebastian Stan: En tidligere hjernevasket snigmorder, nu en heltefigur, der stadig søger forløsning.
  • Ghost spillet af Hannah John-Kamen: En tidligere skurk med fasede evner, der nu forsøger at finde sin plads i en verden af helte og skurke.
  • Taskmaster spillet af Olga Kurylenko: En mester i kampkunst og efterligning, der kan kopiere enhver kampstil, hun ser.
  • Red Guardian spillet af David Harbour: En supersoldat fra Sovjettiden, som nu søger en ny mening med sit liv og en plads i gruppen.
ANNONCE
Foto: Marvel/Disney - Første smugkig på den nye antihelte-gruppe i Marvels Thunderbolt Foto: Marvel/Disney
Del

Seneste nyt