Magasinet M!

Glem elektronikken -- Nilu27 bringer rå køreoplevelse tilbage med modellen NILU

Eks-koenigsegg-designere har fundet godterne frem!

Nilu27, et nyt og spændende bilmærke, gør sin debut i bilverdenen med en hyperbil, der skiller sig ud fra mængden. Stiftet af de kendte designere Sasha (tidligere chef-designer ved Koenigsegg) og Inna Selipanov, sigter Nilu27 mod at genopfinde, hvad det vil sige at køre bil i en tid, hvor elektriske biler og digitale grænseflader dominerer markedet.

Denne hyperbil, simpelthen kaldet NILU, er drevet af en kraftfuld 6,5-liters V12-motor, som er udviklet i samarbejde med Hartley Engines. Med over 1.000 hestekræfter under motorhjelmen, lover bilen en køreoplevelse, der er både intens og autentisk – en sjældenhed i nutidens teknologitunge bilindustri. NILU-hyperbilen er ikke bare en maskine; den er et stykke rullende kunst. Dens design er inspireret af alt fra 60'ernes Formel 1-biler til klassisk italiensk æstetik og Bauhaus-princippet om, at funktion altid bør diktere formen. Resultatet er en bil, der kombinerer skønhed og funktionalitet på en måde, der vækker opsigt.

I en verden, hvor biler bliver stadig mere automatiserede og digitale, går NILU mod strømmen. Den tilbyder manuelle kontroller og en rå, taktil feedback, som giver føreren en unik fornemmelse af kontrol og forbindelse til vejen. Med en åben syvtrins manuel gearkasse og et rat fri for moderne distraktioner, er NILU skabt til dem, der værdsætter en ægte, ufiltreret køreoplevelse.

Kun 15 eksemplarer af denne eksklusive bil vil blive produceret, hvilket gør den til en sjælden perle i bilverdenen. En gadeversion af NILU er også planlagt, med yderligere 54 enheder. Bilen vil blive præsenteret for første gang på Pebble Beach Concours d’Elegance under Monterey Car Week, hvor bilentusiaster vil få chancen for at opleve denne revolutionerende hyperbil med egne øjne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt