Magasinet M!

Kan vi få en Catwoman 2? Halle Berry er ikke afvisende for at være instruktør

En toer, som redder Catwomans eftermæle?

Halle Berry har for nylig talt åbent om muligheden for en opfølger til den berygtede Catwoman-film fra 2004.

I et interview på The Tonight Show med Jimmy Fallon reflekterede Berry over filmens 20-års jubilæum og den kritik, den modtog dengang.

Selvom filmen blev en fiasko og indbragte hende en Razzie-pris for værste præstation, har Berry stadig et blødt punkt for projektet. "Jeg elskede det," sagde Berry trodsigt og tilføjede, "kritikerne sagde, det var elendigt, men de unge har nu fundet den på internettet og elsker den. Det er så tilfredsstillende."

Berry afslørede også, at hun gerne ville vende tilbage til rollen som Catwoman, men kun hvis hun fik mulighed for selv at instruere filmen.

Berry, der debuterede som instruktør med Netflix-filmen Bruised, forklarede, at hun ville elske at genfortolke Catwoman med de erfaringer, hun har gjort sig som instruktør. "Jeg ville have Catwoman til at redde verden, som de mandlige superhelte gør, og ikke kun redde kvinder fra kosmetiske problemer," sagde hun og henviste til den oprindelige films plot.

Hun understregede også, at en ny version af Catwoman skulle have højere indsatser og være mere inkluderende for både mænd og kvinder.

På trods af den negative modtagelse har Berry altid forsvaret filmen og har aldrig ladet kritikken afspore hendes karriere:

"Lidt dårlig omtale af en film? Det stoppede mig ikke fra at gøre, hvad jeg elsker."

Catwoman fra 2004 blev et flop af flere grunde. Filmen fik massiv kritik for sin svage historie, dårlige manuskript, og rodet instruktion. Hverken fans eller kritikere følte, at filmen fangede essensen af den ikoniske DC Comics-karakter.  Filmen havde også problemer med visuelle effekter og blev anset som en af de værste superheltefilm nogensinde, hvilket resulterede i dårlig indtjening og lav seertilfredshed.

Måske Halle Berry kan rette op på det og lave sin version? Hvem ved.

ANNONCE
?si=KE679Qqk4qLiZJ8V
Del

Seneste nyt