Magasinet M!

Kender du myten om The Bagman - nu fortælles den blodige historie i første gysertrailer

Glem alt om the Boogeyman!

Trænger du til en god, klassisk gyser, der får det til at løbe koldt ned af ryggen?

Så kunne den kommende Bagman godt være svaret på dine ønsker.

Gyseren med den simple titel Bagman fortæller en historie om en myte, der baseres på en mystisk, nærmest mytisk skikkelse, som har hærget verdensbilledet fra nær og fjern over flere århundrede.

Det er en ældgammel skikkelse, som man advarer sine børn om - lidt ligesom Boogeyman. 

Bagman derimod er kendt for at kidnappe uskyldige børn og putte dem i hans groteske, rådnende pose, hvorefter børnene aldrig nogensinde bliver set igen.

En af de få børn, der formåede at slippe væk, var Patrick McKee, som nu som voksen - spillet af Sam Claflin - forsøger at få et normalt liv på benene trods mentale ar og post-traumatisk stress.

Som om det ikke skulle være nok i sig selv, vender hans barndomstraumer tilbage for at jage hans familie atter igen.

Det lyder som en drabelig lille sag, og myten tager faktisk afsæt i virkeligheden - det er højest sandsynligt bare en gammel skræmmehistorie til uartige unger i en tid, hvor pædagogik ikke fandtes.

Men creepy er den:

Bagman beskrives ofte som en mystisk og skræmmende figur, der bærer en stor taske eller sæk. Han kan have et uhyggeligt udseende, nogle gange beskrevet som en gammel mand eller en skikkelse klædt i mørke klæder.

Bagman siges at lure i mørke gader, forladte bygninger eller andre uhyggelige steder. Han bruges ofte som en advarsel til børn om ikke at være ude efter mørkets frembrud eller at holde sig væk fra visse steder.

 I mange versioner af myten er Bagman kendt for at kidnappe børn og putte dem i sin taske eller sæk. Han fungerer som en boogeyman, der straffer ulydige børn eller børn, der ikke følger deres forældres advarsler.

Tjek traileren ud herunder - filmen lander i biograferne til september:

ANNONCE
?si=YHsbI0Fr5qqF_TbD
Del

Seneste nyt