Magasinet M!

Så mange knaster måtte Marvel hoste op med for at få Robert Downey Jr. og Russo-brødrene tilbage i MCU

Tunge drenge kræver tunge pengepunge!

Det kom lidt som et chok for filmfans i weekenden, da Marvel-panelet til dette års Comic-Con kunne afsløre, at Robert Downey Jr. vendte tilbage til MCU.

Dog ikke som Iron Man, men derimod som den famøse, komplekse skurk, Doctor Doom, fra X-Men-universet.

Mange spekulerer dog i - nu vi er gang i Multiverse Saga - at det måske kunne være en ond Stark-variant, der har implementeret X-Men-universet egenskaber til sin dragt og magt.

Det finder vi ud af!

Men det har ikke været helt billigt både at hente Robert Downey Jr. tilbage og Russo-brødrene, som brillerede med både Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame. 

Variety kan afsløre, at Russo-brødrene Anthony og Joe får rundt regnet 550 millioner kroner for at instruere Avengers: Doomsday og Avengers: Secret Wars. 

De har dog ikke fået indsigt i det præcise tal for Downey Jr., men kan bekræfte, at det er væsentligt meget over 550 millioner dollars fordelt på de to film.

Marvel har haltet gevaldigt på deres seneste filmiske eskapader - bare kig på Ant-Man 3 og The Marvels - og nu spiller de så bold med gode gamle kendinge for at se, om det er nøglen til fremtiden for MCU.

Jonathan Majors er som bekendt ude som Kang the Conqueror på grund af domme om hustruvold - og han skulle ellers være den store baddie i næste epoke. 

Men nu er det Victor Von Doom, der får lov til at lege med!

De to Avengers-film med undertitlerne Doomsday og Secret Wars indikerer også, hvad vi skal glæde os til - Doomsday refererer til Victor Vom Doom, og erstatter den tidligere titel Avengers: The Kang Dynasty.

Sidstnævnte er den mest interessante - her kan du læse, hvad Secret Wars betød i tegneserierne:

ANNONCE
Secret Wars - derfor skal du glæde dig!

"Secret Wars" er en titel på flere crossover-eventserier i Marvel Comics universet, og der har været to primære udgaver af "Secret Wars" som er særligt bemærkelsesværdige. Disse serier har haft stor indflydelse på Marvel-universet og har involveret mange af de mest ikoniske karakterer.

Secret Wars (1984-1985)

Den første "Secret Wars" var en tolv-numres miniserie, der blev udgivet mellem 1984 og 1985. Serien blev skrevet af Jim Shooter og tegnet af Mike Zeck og Bob Layton. Denne udgave er også kendt som "Marvel Super Heroes Secret Wars".

Handling:

  • Beyonder: En kraftfuld kosmisk entitet kendt som Beyonder transporterer en række Marvel-helte og skurke til en kunstig planet kaldet Battleworld.
  • Battleworld: Planeten er skabt af fragmenter fra forskellige verdener og er designet som en arena for kamp.
  • Deltagere: Heltene inkluderer blandt andre Spider-Man, Avengers, X-Men og Fantastic Four. Skurkene inkluderer Doctor Doom, Magneto og andre berygtede fjender.
  • Mål: Beyonder lover at opfylde vinderens største ønsker, hvilket motiverer både helte og skurke til at kæmpe mod hinanden.

Betydning:

  • Spider-Man: Får sin sorte dragt, som senere viser sig at være en symbiote og fører til skabelsen af Venom.
  • Doctor Doom: Får midlertidigt Beyonder's kræfter, hvilket giver en dybere indsigt i hans karakter.

 

Secret Wars (2015)

Den anden "Secret Wars" var en ni-numres miniserie udgivet i 2015, skrevet af Jonathan Hickman og tegnet af Esad Ribi?. Denne udgave var en del af en større plan for at afslutte og relancere flere Marvel-titler.

Handling:

  • Universernes kollaps: Hele Marvel-multiverset er i kaos, da forskellige universer kolliderer og ødelægger hinanden.
  • Battleworld: Doctor Doom tager magten fra Beyonders og skaber en ny Battleworld bestående af fragmenter fra de ødelagte universer.
  • God Emperor Doom: Doctor Doom regerer Battleworld som en gud og forsøger at opretholde en skrøbelig orden.
  • Rebeller: En gruppe helte fra det oprindelige Marvel-univers, ledet af Reed Richards, kæmper mod Doom for at genoprette multiverset.

Betydning:

  • Marvel-universet: Serien førte til en omstrukturering af Marvel-universet, hvor mange serier blev nulstillet eller fik nye begyndelser.
  • Karakterudvikling: Giver dybere indsigt i karaktererne, især Doctor Doom og Reed Richards.
ANNONCE
Del

Seneste nyt