Magasinet M!

Sexekspert afslører den fejl i soveværelset, mange mænd laver efter seks måneder i et fast forhold

Husker du de små ting?

I dagens samfund, hvor sociale medier er fyldt med #relationshipgoals og #romantiskstemning, kunne du måske tro, at mange har styr på det hele.

Men ifølge sexekspert Tracey Cox har mange mænd, der har været i et forhold i over seks måneder, en stor fejl, der kan få deres bedre halvdel til at føle sig glemt og overset. Og det handler ikke om at glemme at tage skraldet ud eller ikke at huske jeres årsdag - det handler om noget langt mere intimt: kys.

Forestil dig det som en bil - du ville ikke køre en bil uden at bruge speederen, vel? På samme måde er kysset den essentielle accelerator, der sætter gang i motoren i soveværelset. Tracey Cox påpeger, at mange mænd stopper med at kysse deres partner under sex efter cirka seks måneder. En fejl, der kan være en større deal, end du måske tror.

Cox forklarer, “Kysning under sex stopper ofte i langvarige forhold efter omkring seks måneder. Det er en skam, for en erotisk tungekys kan få vores knæ til at ryste, vores hjerter til at banke og vores skridte til at krible. Stop med det, og du gør det på egen risiko.”

Men hvorfor er kysset så vigtigt? Ifølge forskning fra State University of New York, der blev udført for næsten to årtier siden, er kysse-vaner meget forskellige mellem mænd og kvinder. Kvinder lægger stor vægt på kys som en måde at bedømme en potentiel partner og for at opretholde intimitet i et forhold. Det er ikke bare noget, der sker tilfældigt - det er en vital del af den følelsesmæssige forbindelse.

Evolutionær psykologi forklarer, at mænd ikke altid ser kys som så vigtigt, men snarere som et middel til at øge chancerne for sex. Ifølge Dr. Gordon Gallup, der har forsket i dette, er kysning blevet en væsentlig del af forholdsprocessen. “Selvom begge køn nyder de adaptive fordele ved kysse, er der forskelle i, hvordan de ser på det, afhængigt af om de søger kort- eller langsigtede relationer.”

Så, næste gang du finder dig selv i soveværelset og overvejer, hvordan du skal fortsætte, så husk: kysset er ikke bare en ekstra ting. Det er en grundpille i et sundt og tilfredsstillende forhold. Så tag din partner i dine arme, giv hende et kys og genopdag den magi, du måske har glemt. For som Tracey Cox siger, “Stop med at kysse på din egen risiko.”

ANNONCE
Del

Seneste nyt