Magasinet M!

10 sadistiske seriemordere

Albert Fish voldtog, torturerede og åd sine børneofre. Læs om ham og 9 andre sadistiske seriemordere.

10 sadistiske seriemordere
Gerard Schaefer

I 1973 blev Politimanden Gerard Schaefer anholdt og dømt for 2 mord, men det menes, at han havde over 30 drab på samvittigheden. Han var et liderligt bæst, som brugte sit politiskilt til at vinke kvindelige bilister ind, hvorefter han voldtog, torturerede og til sidst slog dem ihjel. Han efterlod sine ofre bundet til et træ, hvorefter han tog på arbejde på politistationen. Han endte med at blive fældet af sine egne kolleger, da de fandt ofrenes tøj hjemme hos Schaefers mor.

Ofre: (anslået) over 30

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Bobby Joe Long

Mellem 1980 og 1983 terroriserede Bobby Joe Long Miami, Ocala Fort Lauderdale, hvor han opsøgte kvinder, efter deres mænd var taget på arbejde. På den måde kunne han i ro og mag binde og voldtage sine ofre, hvorefter han kvalte eller skød dem. Han nåede at dræbe 9 kvinder og voldtage over 50.

Ofre: 9 kvinder

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Carl Panzram

Efter i årevis selv at være blevet tortureret, seksuelt misbrugt og tæsket af sine forældre endte Carl Panzram med at blive én af Amerikas mest voldsomme og hadsfyldte seriemordere. Han tilstod at have slået ofre ihjel i Europa, Afrika, USA og Sydamerika. Han begik det første mord i 1920, hvor han drak sømænd fulde, voldtog og skød dem for derefter at dumpe liget i havnen. I en senere tilståelse fortæller Panzram, hvordan han i Afrika voldtog og dræbte en 11-12-årig dreng og beskriver hvordan drengens hjerne flød ud af ørene. Siden nåede han at voldtage to små drenge, hvorefter han knuste deres hoveder med sten.

Ofre: 21

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Dennis Nilsen - 'Den "rare" morder'

Dennis Nilsen var ikke, som navnet måske kunne antyde, dansker, men derimod en skotte bosat i London. Modsat listens øvrige seriemordere passer Nilsens profil ikke på den typiske seriemorders. Nielsen slog nemlig ihjel for venskab og samvær. Når han inviterede en ung mand hjem til sig, ville han slå ham ihjel efter sex, da han frygtede, at den unge mand ville forlade ham dagen efter. Han ville opbevare liget hjemme og placere den myrdede mand i forskellige stillinger; foran fjernsynet eller "sovende" i sengen, som var liget hans kæreste. Da man fandt knogler og kød i forrådnelse under Nilsens hjem, blev han arresteret og idømt livsvarigt fængsel for mordet på 15 unge mænd.

Ofre: 15

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Fritz Haarmann - 'Vampyren fra Hanover'

Tyske Fritz Haarmann forførte i 1918 en ung mand ved navn Friedel Roth, som var løbet hjemmefra. Da politiet satte en efterforskning i gang lykkedes det Roths venner at lede politiet til Haarmanns hjem. Da de ankom fandt de Harmann i seng med en anden ung mand. Det fik han 9 måneders fængsel for. Desværre for politiet gennemsøgte de ikke Haarmanns hjem, for hvis de havde, ville de have fundet Roth's hoved pakket ind i avispapir og gemt væk bag komfuret. Først 5 år efter, da Harmann havde nået at dræbe yderligere 23 unge mænd, tilstod han sin forbrydelse.

Ofre: 24

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Larry Eyler - 'Motorvejs-morderen'

Larry Eyler begyndte sin karriere som seriemorder, da han var i 30'erne. Han inviterede unge mænd ind i bilen under påskud om at dyrke en omgang harmløs sex med et strejf af blid bondage. Derefter kørte han sine ofre ud til et øde sted, hvor han gav dem håndjern på for så at banke dem til ukendelighed. De fleste ofre blev fundet med maven sprættet op. Det lykkedes kun efterforskningsfolkene at kæde Eyler til mordet på en 15-årig ung mand. Til gengæld blev han idømt dødsstraf, men døde, inden straffen kunne eksekveres, af AIDS.

Ofre: 22

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Pedro López - 'Monsteret fra andesbjergene'

Colombianske Pedro blev født i 1948 og har været en yderst aktiv herre. Han har tilstået at have dræbt mere end 300 unge piger i løbet af sin "karriere" som koldblodig seriemorder. Monsteret fra Andesbjergene, som han blev kaldt, blev smidt ud hjemmefra, da hans mor fangede Pedro i at gramse og seksuelt misbruge sin søster allerede som 8-årig. Siden røg han ind og ud af fængsler, indtil han for første gang som 18-årig slog sit første offer ihjel. Siden da nåede monsteret fra andelsbjergene at dræbe over 300 mennesker.

Ofre: over 300

 

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Peter Kurten - 'Vampyren fra Düsseldorf'

Endnu en vampyr på listen. I sommeren 1929 dukkede et nyt lig op hver uge i den tyske by Düsseldorf. De fleste ofre var unge kvinder, som var voldsomt skamferede eller banket til døde med en kølle. Vampyren fra Düsseldorf, Peter Kurten, gik på 'jagt' om aftenen, hvor han blev seksuelt opstemt ved at drikke blodet fra sine ofre, efter han havde skåret deres hals over. Han nåede at slå 30 mennesker ihjel inden han blev henrettet ved halshugning.

Ofre: over 30

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Peter Sutcliffe - 'The Yorkshire Ripper'

Den engelske seriemorder, Peter Sutcliffe, slog sit første offer ihjel i 1975. Siden nåede han at myrde 13 kvinder og forsøgte at dræbe yderligere syv frem til 1980, hvor han blev anholdt. Ifølge psykologerne var de overlevende så hårdt medtagede, at de aldrig ville kunne komme sig over chokket. Peter Sutcliffes fremgangsmetode var at slå sine ofre ned med en hammer, for derfter at lemlæste dem med en kniv eller skruetrækker.

Ofre: ukendt

ANNONCE
10 sadistiske seriemordere
Albert Fish - 'Brooklyn-vampyren'

Den perverse seriemorder og kannibal Albert Fish var på ingen måder én hyggelig mand. Han lignede måske en rar hyggeonkel, men det var han langt fra. Hamilton Howard Fish, som var hans rigtige navn, levede fra 1870 til 1936 og i den tid nåede han at dræbe over 400 børn. Han gik bl.a. under navnene, 'Varulven fra Wysteria' og 'Brooklyn-vampyren'. Fish voldtog sine børneofre, torturerede og skamferede dem, hvorefter de blev spist. Han blev dog kun dømt for tre af de mange makabre mord, han selv påstod at have begået. Fish endte sit liv i den elektriske stol.

Ofre: over 400

ANNONCE
Del

Seneste nyt