Magasinet M!

14 ting, du kun gør for at imponere pigerne

Vi mænd gør fandme nogle mærkelige ting ind imellem for at tiltrække det modsatte køn.

1. Danser
Piger er nemlig af den fejlagtige overbevisning, at fyre, der danser godt, også er gode i sengen. Hvilket vil sige, at 99,99 % af alle mænd slet ikke burde have lov at dyrke sex.

2. Går i gang med gør-det-selv-projekter
"Nå, jamen det tog bare lige et par timer," fortæller du stolt og fremviser et halvfærdigt klædeskab af hullede mdf-plader. I virkeligheden tog det bare lige et par måneder.

3. Spiser sushi
Det er rå fisk, og de fyre, der påstår at være vilde med sushi, er simpelthen fulde af løgn.

 

ANNONCE
iStock - 14 ting, du kun gør for at imponere pigerne iStock

4. Læser bøger

Du falder i søvn, hver gang du bare forsøger at læse prologen i Ringenes Herre. Men det kan jo være, at der er nogle forskelle fra filmene, som du lige kan fyre af på næste date. Det er der ikke.

5. Betaler for hende
"Ej, kan jeg ikke lige låne dit dankort til at betale for de her vidunderligt skønne støvler fra H&M's netbutik?" Spørgsmålet kommer sjovt nok altid lige før sex, og vi falder konsekvent i fælden med dilleren først. Men piger, man betaler for, er ifølge definitionen prostituerede, og hvor imponerende er det lige at have råd til at betale for en afspændings-terapeut?

 

6. Plejer dit udseende
Du trimmer næsehår, pubeshår, skæg og armhuler. Går i solarium. Sætter hår. Køber nyt tøj, sko og ure. Alt sammen i håbet om at få mere sex. Imens synes pigerne, du bruger aaalt for meget tid foran spejlet og derfor nok egentlig er skabsbøsse.

ANNONCE
Sideways movie PR photo - 14 ting, du kun gør for at imponere pigerne Sideways movie PR photo

7. Kloger dig på rødvin
"Lad os fugte ganerne i denne Chateau Comme Ci Comme Ca. Bemærk den enestående bouquet." Pigerne aner ikke, om du rent faktisk ved noget, så længe du sørger for at holde dig fra papvinen.

8. Lader, som om du ikke har set en film, så du lynhurtigt kan 'regne ud', hvem morderen er
Du ville næppe sætte en film på for 15. gang, hvis ikke det var fordi, at du gerne ville virke en smule klogere overfor pigerne. 

9. Lader, som om du kan lide børn
Hvad kan man egentlig bruge dem til? Intet - udover at score damer. Deres hjerter smelter nemlig fuldstændig, når du viser, at du kan holde en baby uden at tabe den

 

ANNONCE
iStock - 14 ting, du kun gør for at imponere pigerne iStock

10. Kommer i slåskamp
Mig abe. Mig ik' li' anden abe. Mig smadre anden abe. Når fyre vælter stive rundt i byen, er det deres helt basale drifter, der styrer løjerne. Det er aber, der slår sig på brystet for at vise, at de er stærkest. Kan vi ikke bare ordne det over et slag bordfodbold i stedet?

11. Lærer at spille guitar
Du kan én, måske to sange på guitaren, og den ene af dem er højest sandsynligt Jeff Buckleys Halleluja.

12. Får en tatovering af en piges navn
Hvorfor ville du ellers få skrevet 'Rikke' på overarmen?

ANNONCE
iStock - 14 ting, du kun gør for at imponere pigerne iStock

13. Besøger musem/teater/opera/kunstgalleri
Så vil du meget hellere ligge på sofaen med seks Gyldne Damer og se Premier League.

14. Praler
Bevares, det gør du egentlig også over for gutterne - men den får lige en ekstra tand over for piger, som højest sandsynligt smækker med døren, når de smutter næste morgen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce