Magasinet M!

35 ting, du skal prøve, inden du dør

Du har i gennemsnit kun 27.000 dage at leve i, og sekunderne tikker. Derfor har vi lavet en liste over 35 ting, du SKAL have gjort, inden du stiller træskoene.

1. Kør en Ferrari
Du ved, hvad en Ferrari er. Du ved, hvordan den ser ud. Men har du nogensinde siddet bag rattet i én og følt dine indvolde presse mod din rygrad, når du trykker speederen i bund? Nej? Så kom da i gang!

2. Skyd med macho-våben
Det er muligvis politisk ukorrekt at indrømme, men damn, hvor er det fedt at stå med en ordentlig gøb mellem hænderne og trykke på aftrækkeren! Dét under vi alle M!-læsere at prøve.

3. Roadtrip gennem USA
Kørebajere, alle gutterne, solnedgangen i bakspejlet og tusindvis af kilometer og spandevis af oplevelser foran jer - hvad kan lyde mere fristende?

ANNONCE

4. Løb et maraton
Du vil overveje at give op flere gange, end du kan tælle, men når du presser dig selv til det yderste og endelig løber over målstregen, er det en følelse, der ikke kan beskrives med ord - den skal opleves!

5. Giv en omgang til alle i baren
Den ultimativt nemmeste måde at blive den mest populære mand i lokalet.

6. Fyr en månedsløn af i Las Vegas
Penge er jo bare penge, og Las Vegas er STEDET at fyre dem af! Roulette- og blackjack-bordene - hvor der i øvrigt er gratis drinks, så længe du spiller - er den perfekte måde at starte aftenen på. Når hormonerne tager overhånd (eller dit spillebudget er brugt op), kan du passende besøge byens største og bedste stripklub, Sapphire, der har over 600 dansere.

ANNONCE

7. Prøv en trekant
Når vi går i byen, går vi på jagt. Og jægeren, der nedlægger to unge, smukke dådyr kan med rette være mere stolt end jægeren, der gør forsøget, men må nøjes med et slasket pizzaslice på hjemturen. Husk, at kombinationen to mænd og en pige giver minuspoint, men er acceptabel, hvis der high-fives under akten.

8. Drik 100 forskellige øl på en måned 
Øl er ikke bare øl. Der er tusindvis af varianter, så det er bare at besøge dit lokale supermarked eller en vinhandel og vælge dem, der ser mest spændende ud.

9. Hold dig vågen i mindst 48 timer
Flere døgn uden søvn har fået helt almindelige mennesker til at hallucinere. Men tænk på alt det, du kan opnå, hvis du dropper dynen et par dage: Mere tv, mere druk, mere hor, mere mad, mere alting! Hvis du er fuld i alle 48 timer, giver det macho-bonuspoint.

ANNONCE

10. Oktoberfest i München
Øl og grillkylling i stride strømme, storbarmede damer i små skørter og slå-på-bordene-stemning. Kan du ønske dig mere?

11. Svøm med hajer
Filmen Dødens Gab var en kæmpesucces af én enkelt grund: Store hvidhajer er fucking frygtindgydende! Men en rigtig mand ser sin frygt i øjnene, så det anbefaler vi, at du også gør. 

12. Sex med en pige fra hvert kontinent
Selvom det kræver lidt benarbejde, er det alligevel fedt at kunne sige, at du har neglet en pige fra hvert eneste kontinent. Antarktis er svær, men ikke umulig.

ANNONCE

13. Spring i faldskærm
Det er blevet kaldt det ultimative kick: At kaste sig hovedkulds ud af et fly i flere kilometers højde for derefter at dale uskadt ned på jorden. Og der skal faktisk ikke ret meget til for at gøre den drøm til virkelighed.

14. One-night-stand med en pige, hvis navn du ikke kender
Det er faktisk ikke så svært at en ny dame med hjem fra byen hver weekend.

15. Rid på noget større end en hest
Heste er for folk i middelalderen og 12-årige piger. Rigtige mænd rider på dyr, der kan dræbe andre mennesker ved at træde på dem. Hvis turen går til Thailand, bør du tage til Hua Hin. Omtrent tre km vest for byen findes der en 'elefant-landsby', hvor du for sølle 100 kr. har det enorme dyr under dig i knap 45 minutter. 

ANNONCE

16. Se alle Arnold Schwarzenegger-film i rap
Hop ind på IMDb.com og søg på manden. På hans profil finder du den komplette filmliste.

17. Sluk for mobilen, tv'et og computeren i en uge
Træk stikket ud af al elektronikken og den unødvendige stress fra tonsvis af ligegyldige statusopdateringer, din mors sms'er og de evigt deprimerende nyhedsudsendelser på tv. Ahh... stilhed.

18. Lær at spille mindst én sang perfekt på et valgfrit instrument
Ligegyldigt om du skal imponere en date med en følsom sjæler eller fyre den af som guitarist i bandet med drengene, er det smart at kunne spille din yndlingssang. Eller den, der er nemmest at lære.

ANNONCE

19. Ej en amerikansk muskelbil
Der er ikke meget, der er mere macho end at drøne ud ad landevejen i en bad motherfucker af en gammel Camaro eller Mustang. Det er en kussemagnet af dimensioner, og det kan godt lade sig gøre forholdsvis billigt.

20. Tag til musikfestival i et andet land
Ikke et ondt ord om Roskilde og Skanderborg Festival, men vent, til du oplever Oxegen Festival i Irland. Der bliver booket både upcoming navne og superstjerner som Jay-Z, Kings Of Leon, Foo Fighters og Coldplay. Af sted med dig!

21. Deltag i en pokerturnering med et buy-in højere end 2.000 kr.
Det er et af de største rush, du kan få, når du vinder en svær hånd i poker - uanset om indsatsen er høj eller ej. Men her har du altså smidt seriøse penge efter det, så intensiteten er større, du vil svede mere, og du vil helt sikkert ikke spille så aggressivt, som når du sidder hjemme foran computeren og spiller online-poker.

ANNONCE

22. Surf og stå på snowboard samme dag
Ikke mange steder i verden kan du opleve strandvejr om formiddagen og afterski-stemning om aftenen - men det kan lade sig gøre i Californien, og du skal prøve det!

23. Få et jakkesæt skræddersyet
Jakkesæt har det med aldrig helt at passe perfekt, og der kommer altid et tidspunkt, hvor du får brug for et jakkesæt. Derfor er det en fed følelse, når du endelig står med et komplet sæt tøj, der bogstaveligt talt er skræddersyet til lige netop dig - og som samtidig ser pissefedt ud.

24. Lav en håndbremse-vending med over 50 km/t
Vi har ikke tjekket op på det, men vi er ret sikre på, at den her kunne pisse en emsig betjent af, hvis der var sådan en i nærheden. Såeh... find en tom gade eller en stor, øde p-plads at gøre det på, ikke?

ANNONCE

25. Tilbring nytårsaften i udlandet
Nytåret skal fejres med manér, og uanset hvor du befinder dig i verden, er der altid fest nytårsaften. Du skal bare finde ud af, hvilken type fest du er til.

26. Inviter en pige, du møder på gaden, på date
Ingen øl-øjne, ingen Jägermeister-ånde og ingen mumlende scorereplikker. Hun er lækker, du er ædru, og det er højlys dag - det er bare at gå hen og sige hej.

27. Bliv forlover til et bryllup 
At blive valgt som best man er det ultimative symbol på venskab i mandeverdenen, og så er det samtidig forloveren, der står for at arrangere brudgommens polterabend. Det er også kutyme, at forloveren holder en tale, og dén tale kan meget vel sikre dig en nat i kanen med en af brudens desperate veninder.

ANNONCE

28. Bænkpres din egen kropsvægt
Bænkpres er den simpleste måde at få en god overkrop på, og det giver samtidig god selvtillid. Det er selvfølgelig badass at kunne bænke MERE end sin egen kropsvægt, men vejer du f.eks. 90 kg og kan bænke dét, er det sgu godkendt.

29. Lær en kampsport
Det bedste forsvar er et angreb, lyder et gammelt ordsprog. Og hvis du bliver antastet på gaden eller i byen, er det en god idé at kunne forsvare dig. 

30. Medvirk i en film
Det giver dine kammerater en god wingman-replik, når de skal præsentere dig: "Det her er X, han har lige været med i den nye...." At du så bare står i baggrunden i én enkelt scene - som i øvrigt foregår på en fyldt togperron - er vel for så vidt sagen ligegyldig.

31. Bliv medlem af The Mile High Club
Det er besværligt, det er opreklameret, og du får ikke nær så meget ud af det som den kiropraktor, der tjener kassen på at fikse din rygskade bagefter. Men sex på mikroskopiske flytoiletter er så stor en milepæl, at det skal prøves.

ANNONCE

32. Deltag i en pokerturnering med et buy-in højere end 2.000 kr.

Det er et af de største rush, du kan få, når du vinder en svær hånd i poker - uanset om indsatsen er høj eller ej. Men her har du altså smidt seriøse penge efter det, så intensiteten er større, du vil svede mere, og du vil helt sikkert ikke spille så aggressivt, som når du sidder hjemme foran computeren og spiller online-poker.

33. Bliv bartender på en feriedestination

Jobbet, som er blevet udskældt, udødeliggjort og hyldet i Sommer I Sunny Beach, er både hårdt og fordrukkent, men også fandens sjovt! Som uddannet bartender tjener du ikke styrtende med penge, men får til gengæld en oplevelse, du kan fortælle om i mange år fremover.

34. Pubcrawl i London
I London er det kutyme, at man i frokostpausen går ned på den lokale og får sig en pint, så man er klar til resten af dagen. Det er ret badass. Samtidig er byen proppet med barer og pubber, hvor især Ye Olde Cheshire Cheese på Fleet Street og The George Inn tæt på London Bridge er populære steder.

35. Tag til fest i Playboy Mansion

Festerne i Hugh Hefners hjem er sagnomspundne, og de slibrige historier er talløse. Fra grotten, hvor der altid bliver dyrket sex, over fulde berømtheder, til halv- eller helnøgne Playmates, der vimser rundt, kan det kun blive en aften, du aldrig glemmer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce