Magasinet M!

5 fastfood-kæder vi ville ønske kom til Danmark

Hvor ville vi dog nogle gange ønske, at vi var som USA. Især når det kommer til fast food-restauranter. For dem er der mange af derovre. Rigtig mange. Vi har samlet fem af de bedste, som vi virkelig gerne så gøre indtog i Danmark.

5 fastfood-kæder vi ville ønske kom til Danmark
Chick-fil-A

Hvor: 46 stater i USA

Hvorfor: Det er ikke just fordi, at Chick-fil-A gjorde sig populære, da en af organisationens højstående folk offentligt udtalte sig negativt om homo-ægteskaber. Men nu er det ikke standpunkter, det handler om, men derimod lækker junk. Og det laver Chick-fil-A. De har fokus på kylling og ikke så meget andet. Men det gør de til gengæld også godt. Faktisk brugte de hele 11 år på at udvikle den grill, der skulle lave restaurantens grilled chicken sandwich. Respekt. Og jo, de er bedre end KFC.

ANNONCE
5 fastfood-kæder vi ville ønske kom til Danmark
Sonic Drive-In

Hvor: 45 stater i USA

Hvorfor: "Hvad skal vi med Sonic-Drive-In?" spørger du sikkert. "De laver jo bare hamburgere og sodavand/milkshakes, som jeg lige så vel kan få på McDonalds eller Burger King." Du har ret, men hvad, de førnævnte restauranter ikke har, er rulleskøjtepiger (og -mænd, men dem gider vi ikke koncentrere os om), der leverer din mad. Du skal blot bestille, som du gør i fx McDrive, og vente på, at menuen kommer rullende. Udover det har de 398.929 mulige drikkevarekombinationer (no shit!), og her er milkshakes ikke engang inkluderet. Drikkevarer, du blandt andet kan slubre i dig, når der dagligt er to timers happy hour. Cheers!

ANNONCE
5 fastfood-kæder vi ville ønske kom til Danmark
Taco Bell

Hvor: Australien, Canada, Chile, Cypern, Finland, Grækenland, Island, Indien, Japan, Mexico, Filippinerne, Holland, Polen, Rusland, Saudi Arabien, Singapore, Spanien, Sydkorea, Forenede Arabiske Emirater, England, Den Dominikanske Republik, Guam, Aruba, Costa Rica, Colombia, Ecuador, Panama, overalt i USA og på diverse militærbaser rundt omkring.

Hvorfor: Det kan godt være, at der går rygter om, at det er det billigste af det billigste kød, mexi-fastfood-kæden bruger. Ja, nogle snakker endda om, at det kun lige er graden over hundemad. Derfor var det da heller ikke overraskende, at der blev fundet hestekød i noget af Taco Bells kød for nogle år siden. Men fuck det. Vi, der har været i USA eller i et af de andre lande, hvor Taco Bell har åbnet butikker, ved, at det smager fabelagtigt. Og så koster det ikke noget som helst. I hvert fald ikke i USA. Lidt over 50 kroner for en stor menu med mexicansk pizza, 2 Crunchy Taco Supreme og en stor cola. Tak for mad!

ANNONCE
5 fastfood-kæder vi ville ønske kom til Danmark
Cook Out

Hvor: 10 stater i USA

Hvorfor: Denne sydstatsrestaurantkæde er måske det billigste, du kommer til at opleve, hvis du tager til syden. Du kan mikse tre ting fra menuen (og jo, det kan godt være tre hamburgere eller 1 cheeseburger, en chicken wrap og en hot dog) og få en stor drikkevare med for $5. Det er altså under 35 kroner.

Oven i hatten smager det sådan set ret godt, på trods af at det ser noget så tarveligt ud (det kommer gerne i sølvpapir). Især, hvis du er pisse fuld. Prikken over i'et er dog, at du kan få over 40 forskellige milkshakes, som er tykkere end nutella. Og vi lyver ikke. Det er umuligt at drikke disse med sugerør. Men når du nu har bestilt et miks af banan, mint-oreo og kirsebærtærte, vil du alligevel allerhelst nyde den med en ske.

ANNONCE
5 fastfood-kæder vi ville ønske kom til Danmark
In-N-Out Burger

Hvor: 6 stater

Hvorfor: Det kan godt være, at det er den mindste af vores listes kæder, men det er så til gengæld også den bedste. In-N-Out har engle til at lave deres burgere, og når du får en hel menu serveret, kan du høre følsom englesang fra oven. Well, det var i hvert fald sådan det føltes, da undertegnede fik sin første In-N-Out-menu for syv år siden.

Det er juicy, smagfuldt og alt andet end kedeligt. Det på trods af at menukortet er vanvittigt simpelt. For du kan ikke få en eller anden stor burger, med jalapeños og chili cheese tops mast sammen mellem en krydderbøf og en gigantisk løgring. Nej, du kan få en hamburger eller en cheeseburger. I hvert fald hvis du bestiller fra det normale menukort.

Kigger du på deres not-so-secret menu derimod har du lidt flere valgmuligheder. Valg, der dog mest af alt betyder, at du får ekstra kød i din burger (lige på nær den fedtfattige menu, hvor du får salat i stedet for bolle). Går du derimod "animal style" får du grillede løg i din burger samt stegt dit kød i sennepssauce, ligesom du får dækket dine pommes med ostesauce og grillede løg. Vi kunne blive ved. Det ER virkelig himmelsk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce