Magasinet M!

5 uundværlige apps til festivalen

Husk opladeren til din smartphone. Den kan gå hen at blive et godt redskab, selvom du er på Roskilde Festival.

5 uundværlige apps til festivalen
Orange Ordbog

Hvad kan den: Du er på Roskilde Festival for første gang. Dine kammerater har været der de sidste 100 år, og du fatter nul og niks, når de starter morgenen ud med festival-slang. Frygt ej, denne app er blevet lavet for at redde DIN røv. 

Den fungerer præcis som den klassiske ordbog, men den er i stedet fyldt med festival-slang-ord. Nu kan du forstå, hvad dine kammersjukker snakker om, når de taler om 'bølgeskål' og 'dagens finne'.

Pris: GRATIS

Fås til iPhone

ANNONCE
5 uundværlige apps til festivalen
Crowdsearch

Hvad kan den: Du står med to nye T-shirts, fire rækker øl og syv flæskestegssandwhich. Preben gik over for at tisse, og Bjarne er allerede for fuld til at bære. Så hvor er de andre?

Dem kan du nu finde via Crowdsearch. Du opretter en profil via Facebook, og herefter bruger telefonen dens GPS, så du nemt kan se de andre. Har du held i sprøjten og skal lave lidt natterend, kan du bruge funktionen 'Off The Grid'. Så skal dine venner anmode om din lokation, før de kan se, hvor du befinder dig.

Pris: GRATIS

Fås til iPhone

ANNONCE
5 uundværlige apps til festivalen
ToiletApp

Hvad kan den: Flæskestegssandwichen skal jo ud igen, men det kan være lidt svært at skabe sig et overblik over, hvor toiletterne er.

Igen er der hjælp at hente. Når du bruger ToiletApp, får du en oversigt over festivalens toiletter. De har alle fået en 'rating', som inkluderer kø og renlighed. Plus at du nemt og overskueligt kan finde dem alle sammen på et kort. 

Pris: GRATIS

Fås til iPhone

ANNONCE
5 uundværlige apps til festivalen
Heaps

Hvad kan den: Det lykkedes desværre Bjarne igår aftes at brække sig udover en af de kvindelige skønheder, som havde fundet plads i jeres lejr. Ingen af jer regner med at se dem igen. Øv.

Godt nyt. Heaps fungerer ligesom Tinder, det er bare i gruppeform. I opretter jer som en gruppe, og så kan i 'matche' med andre. I skal dog være opmærksomme på, at det ikke er alle grupperne, som kun er fyldt med piger.

Pris: GRATIS

Fås til Android og iPhone

ANNONCE
5 uundværlige apps til festivalen
Festival Spil

Hvad kan den: Pigegruppen fra Heaps er allerede på vej over i jeres camp. Bræk-Bjarne er sendt op efter forfriskninger, mens du og Preben stiller klapstolene ekstra tæt. Men hvad skal i lave, når pigebørnene ankommer?

I skal spille drukspil. Her leverer Festival Spil en utrolig simpel løsning med alverdens klassiske drukspil - inklusiv 'vovehalsen'. Er det ikke nok, kan du passende se vores bud på fem fede og alternative drukspil til festivalen.

Pris: GRATIS

Fås til iPhone

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce