Magasinet M!

Anmeldelse: Rampage: Out of Control

The Rocks største film

4 ud af 6 stjerner

Teenage Mutant Rampage Monsters

Primalogen Davis Okoye (Dwayne Johnson) arbejder med aber i San Diego Zoo. Han er lidt af en enspænder og bryder sig ikke meget om mennesker, men har knyttet et særligt bånd til en usædvanligt intelligent albino-gorilla ved navn George. Da et uautoriseret, genetisk eksperiment, foretaget i det ydre rum, går grueligt galt, spredes en mystisk virus rundt omkring i USA. En af dem lander i San Diego Zoo og George udsættes for en farlig grøn gas, hvilket resulterer i at han muterer og vokser sig kæmpe stor og bliver voldsomt aggressiv. Et andet sted i USA muteres også en ulv ved navn Ralph og en krokodille ved navn Lizzie til kæmpestørrelse og så er helvedet mildest talt løs.

ANNONCE
Anmeldelse: Rampage: Out of Control

Man vs. Wild

De tre enorme mutant-monstre hærger nemlig Nordamerika og udsletter alt på deres vej i forsøg på at nå frem til Chicago, hvor søskendeparret Claire (Malin Akerman) og Bret Wyden (Jake Lacy), der står bag eksperimentet, udsender en lavfrekvent radiobølge, der skal lokke meta-dyrene til firmaets hovedkvarter, så Wyden-parret kan indfange prøver fra mutanterne til videre forsøg.

ANNONCE
Anmeldelse: Rampage: Out of Control

Rock ’n’ Rampage

Sammen med den miskrediterede genforsker Dr. Kate Caldwell (Naomie Harris), der i sin tid var med til at starte eksperimentet op, må Okoye nu finde en modgift, der kan standse den globale katastrofe og pacificere hans bedste ven, George. Et job som tager en rigtig mand, med nogle ordentlige muskler at udføre.

ANNONCE
Anmeldelse: Rampage: Out of Control

Size Doesn’t Matter

Filmskaberne bag Rampage ved godt den er en fjollet film og de spiller på det med alle de klichéer, der hører til genren. Men til trods for at filmen er velproduceret, skamløs, masseødelæggelses-underholdning (og hvem elsker ikke det?), føles den alligevel lidt for lang og anelse kedelig. Dermed kan vi altså blot konkludere, at det åbenbart ikke altid er størrelsen, det kommer an på.

ANNONCE
Rampage

Drengerøvsfaktor: ’86%

Teknisk information:

Original titel: Rampage

Dansk titel: Rampage Out of Control

Land: USA, 2018

Instruktør: Brad Peyton

Medv.: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman

Genre: Action/Adventure/Sci-Fi

Billedformat: 2.39:1

Lyd: Datasat/DTS (DTS: X)/Dolby Digital/Dolby Atmos

Spilletid: 107 min

Dansk bio premiere: 12. april 2018

Distributør: Warner Bros. Pictures

ANNONCE
Del

Seneste nyt